Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Diferential

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Cod produs
4820184121089
Out Of stock
Descriere
Colectia STEM-lab:  Asambleaza-l si descopera principiile de functionare ale diferentialului masinii
Experiment: modelul vine insotit de un ghid de studiu al unui model de buzunar, cu o poveste despre crearea si proiectarea mecanismului, precum si cu sarcini interesante si captivante.

lasa-te cuprins de realitatea augmentata, afla cum este utilizat diferentialul pe puntea din spate a masinii si interactioneaza cu acesta prin intermediul aplicatiei dezvoltate de Ugears special in acest sens.

Invata cum fuctioneaza: Acest mecanism a fost proiectat pentru a permite rotilor responsabile cu tractiunea sa se invarta cu viteze diferite in viraj. Acesta permite rotilor sa faca viraje fara ca rotile sa alunece, previne alunecarea rotilor, reduce uzura anvelopelor si face intoarcerea mai usoara pentru sofer.

Dupa asamblarea diferentialului, il poti debloca apasand maneta in pozitia 1 (sus) si pune ambele roti in miscare prin rotirea rotitei dintate sau a rotilor propriu-zise. Maneta de control stabileste independent blocarea uniforma a rotilor din stanga si dreapta prin rotirea acestora spre stanga, respectiv spre dreapta . In pozitia jos a manetei, ambele roti sunt legate intr-un cuplaj rigid si se pot roti impreuna (propulsat de rotita dintata principala sau de una din roti) sau bloca simultan.

Cand si cine a inventat diferentialul: Diferentialul masinii a fost inventat de un inginer francez Onesiphore Pecqueur, in anul 1825. In anii 1930, un inginer auto german, Ferdinand Porsche aduce imbunatatiri semnificative acestui dispozitiv.

Utilizare:

Diferentialul se foloseste in special la masini ca parte a mecanismului de transmisie. Acestea imbunatatesc performanta unei masini si o fac mai usor de manevrat.
Se asambleaza manual urmand instructiunile, iar piesele sunt taiate in placaj prin tehnologie laser. Nu necesita lipici sau alte unelte speciale.
Dimensiune model: 17.5 x 13.5 x 10.5 cm
Dimensiune ambalaj: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
Numar piese: 163
Timp estimat de asamblare: 1-2 ore
Trimite mesaj
Din Gura in Gura