Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Drift Cobra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Cod produs
4820184121317
Out Of stock
Descriere
Stim ca va plac masinile si va place Dream Cabriolet, Roadster si U-9 Grand Prix. Ei bine, faceti loc pe raft, deoarece a aparut un nou model mecanic puternic: Drift Cobra. Carroll Shelby, fost sofer de masini de curse si designer auto, a fost angajat de Ford Motor Co. pentru a dezvolta un pilot de inalta performanta capabil sa concureze cu echipa italiana dominanta de curse Ferrari. Cele patru victorii consecutive ale americanilor la prestigioasa cursa de 24 de ore de la Le Mans intre 1966-69, in Ford GT40, sunt lucruri de legenda. Mai recent, a facut obiectul filmului castigator al premiului Oscar din 2019, Ford v Ferrari, cu Matt Damon in rolul Shelby si Christian Bale in rolul lui Ken Miles, pilotul as al echipei Ford din 1966.

Succesul masinilor care ieseau din magazinul Shelby's de la Venetia, California, au reprezentat creasta unui val de supercaruri sau masini musculare americane de inalta performanta, caracterizate prin motoare puternice V8 plasate in sasiu cu tractiune spate, relativ usor, produs in serie. Shelby Cobra se remarca ca o icoana americana, poate cea mai mare masina musculara si cea mai posterizata din istorie.
Condusa de un motor puternic cu arc, masina de curse Ugears Drift Cobra are cea mai rapida echipa de cai sub capota oricarui model mecanic din lemn pe care il cunoastem.

Modelul este infasurat cu ajutorul unui buton cu clichet sub sasiu. Inainte de a infasura masina de curse din lemn Drift Cobra din 3-D, mutati filtrul de aer care iese din capota catre parbriz si intoarceti comutatorul din fata scaunului din partea pasagerului in pozitia Blocare (paralel cu usa). Acum rasuciti clichetul sub caroseria masinii. Dupa 6 pana la 6,5 rotiri ale butonului, arcul este complet incarcat si - vroom! vroom! - pilotul tau este gata sa urle! Puneti maneta schimbatorului de viteze, situata intre scaunele soferului si pasagerului, in pozitia dorita (marsarier, neutru, de conducere).

Pentru a porni modelul, asezati-l pe o suprafata plana, glisati filtrul de aer inainte si urmariti-va Cobra asezand cauciucul intr-o rotatie (incepeti cu rotile intoarse pe o parte), faceti cercuri sau accelerati pista pe linie dreapta.

Credem ca acest model 3D de puzzle / DIY este frumos, cu anvelopele sale grase, curbele bombate (datorita pieselor taiate cu precizie cu laser in placaj fin de 1 mm), gura mare deschisa in fata si designul decapotabil in aer liber.

Piesele mobile ale acestei masini din lemn includ rotile din fata, usile care se deschid si capota si portbagajul care pot fi ridicate. In loc de un motor cu banda de cauciuc, am folosit un mecanism puternic de arc pentru a oferi impuls acestui cursor si a prelungi durata de viata utila a modelului. Mecanismul cu clichet inseamna ca nu trebuie sa tineti butonul tot timpul infasurarii modelului - energia potentiala este stocata la fiecare rasucire, fara alunecare, pana cand arcul intern puternic este complet incarcat.

Tot ceea ce aveti nevoie pentru acest proiect de puzzle DIY din lemn provocator, dar realizabil, vine chiar in cutie: placi de placaj de inalta calitate, cu piese taiate cu laser de precizie pe care le scoateti apoi le fixati impreuna fara a fi nevoie de lipici sau instrumente speciale, un arc metalic care alimenteaza mecanismul si desigur, un set de instructiuni detaliate, ilustrate in 11 limbi.

Drift Cobra Racing Car este o idee excelenta de bricolaj si o idee de cadou perfecta pentru iubitorii de masini din cercul dvs. de prieteni si familie.

Dimensiunea modelului: 25.5 x 21 x 11.5 cm
Dimensiunea ambalajului: 37.8 x 17 x 3.3 cm
Numar de componente: 370
Timp estimat pentru asamblare: 9 ore
Trimite mesaj
Din Gura in Gura