Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Cutia de comori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
4820184120594
Out Of stock
Descriere
Cutia de comori - Adevarata bijuterie dintre puzzle-urile 3D mecanice este cutia de tezaur mecanica rafinata pentru bijuterii. Casete de puzzle misterioase si interesante, cunoscute in multe culturi si deosebit de populare in Anglia victoriana, nu au putut trece prin atentia noastra. Designul frumos recunoscut al Ugears si puzzle-ul traditional pas cu pas va ofera Cutia Comorilor.

Lucrarea delicata si sculptata a capacului si a partilor laterale va invita sa vedeti misterul pe care il ascund uneltele in miscare. Desi numai cel care poate rezolva secretele casetei de puzzle va ajunge sa se bucure de comoara frumoasei mecanici in actiunea sa.
Ne-am putea imagina ca, pentru a deschide cutia, am avea nevoie de o cheie - si cheia este chiar acolo, incorporata frumos in capacul sculptat. Tot ce trebuie sa faceti pentru a o scoate este sa rotiti usor cheia in sensul acelor de ceasornic. Desi, obtinerea cheii este doar o parte a puzzle-ului. Pentru a pune uneltele in miscare, inainte de a scoate cheia, doriti sa deblocati mecanismul care ridica capacul rotind cheia in sens invers acelor de ceasornic.

Designul complicat al stratificat al cutiei va permite sa observati lucrarile uneltelor in timp ce rezolvati puzzle-ul pas cu pas.

Cand toate secretele sunt dezvaluite si cutia este deschisa, in interior veti gasi un mic compartiment pentru bijuterii, note si alte obiecte mici. Setul de cutii de comori mecanice Ugears poate deveni singur un cadou perfect sau - asamblat de dvs. - pentru a contine un cadou misterios pentru cei dragi din interior.

Poate fi sigur, comorile si secretele tale sunt in siguranta cu noua cutie mecanica Ugears, ca in propria ta casa de seif.
Kitul are tot ce aveti nevoie pentru asamblare: un set de placi de placaj de inalta calitate, cu piese decupate cu precizie, color, detaliate pas cu pas, instructiuni cu adevarat usor de urmat si mai multe piese de schimb in interior. Primul lucru pe care il observati cand deschideti cutia este un parfum dulce si slab de lemn. Este natural si sanatos.

Modelul este realizat dintr-un placaj de inalta calitate testat in laboratoarele europene si, de asemenea, aprobat pentru utilizare in productia de mobilier pentru copii. Nu sunt necesare lipici si instrumente speciale pentru a pune modelul impreuna. Il poti asambla acasa pe masa. Se potriveste impreuna ca un puzzle fara lipici sau instrumente speciale sau chiar scobitori datorita imbinarilor brevetate din placaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura