Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Ceas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Cod produs
4820184120471
Out Of stock
Descriere
Amintirile copilariei vin dintr-un taram al viselor, rasarite din imaginatia fiecaruia. Ursuleti, masini, avioane, vapoare, flori, motociclete? acum ai ocazia sa le dai culoare impreuna cu cei mici, transformand-le in momente care sa devina amintiri de neuitat.

Pe spate in loc de cele sapte pete intunecate ale sale, exista doua trepte mari si doua mici ale mecanismului ceasului, care pun in miscare minutele si orele, precum si toate cele patru aripi ale Soarelui.

Modelul are un mecanism deschis, doua maini interdependente: dupa ce mana de minute trece printr-un cerc complet, mana orelor se roteste singura cu o ora. Cand intoarceti mana minutelor, toate cele patru aripi incep sa tremure, de parca Sunny ar vrea sa zboare.

Ladybird pastreaza cadranul pe suport.

Se asambleaza usor si este distractiv de jucat.

Exprima-ti creativitatea si impreuna cu familia luati parte la activitati ce pot reprezenta o alternativa bine venita de la obsesivele activitati recreationale digitalizate.

Nu exista reguli, asa ca da frau liber imaginatiei tale si bucura-te de beneficiile unor activitati originale traite cu familia.

Cu ajutorul imaginatiei, fiecare produs de colorat primeste o culoare unica si originala de fiecare data.

Nu mai astepta, dezlantuie creativitatea!

Potrivit pentru adulti si copii peste 5 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura