Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Motocicleta VM-02

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159 lei Lei
Cod produs
4820184120822
Out Of stock
Descriere
Simti ca stai prea mult pe canapea in ultima vreme? Viata ta a fost inactiva si destul de plictisitoare? Schimba acest lucru acum - pentru ca te asteapta distractia. Ia-ti jacheta de piele si porneste in viteza la o plimbare cu super motocicleta VM-02.
Aceasta are un motor puternic din banda de cauciuc care ii permite sa mearga pana la 3 metri dintr-o singura activare a mecanismului.
Designul motocicletei iti permite sa observi functionarea mecanismului, inclusiv pistoanele in miscare care sunt absolut fascinante.
Roata lata din spate asigura stabilitate modelului si nu permite ghidonului sa se roteasca usor, facand calatoria mai interesanta.
Cand ai ajuns la destinatie si vrei sa iti parchezi motocicleta, trebuie doar sa alegi un suport.
Combinatia dintre un material de inalta calitate si materiale ecologice transforma acest model in cadoul perfect pentru un prieten sau partener de afaceri, devenind o piesa de design interior fascinanta.
O motocicleta nu a fost niciodata un simplu un mijloc de transport ci o adevarata provocare. Tine de ghidon si simte-te liber cu noua motocicleta de la Ugears.
Asamblarea nu necesita, ca la oricare alt model Ugears, lipici.
Dimensiune model: 25.8 x 8.4 x 10.5 cm
Dimensiune pachet: 37 x 17 x 3 cm
Numar de componente: 189
Timp estimat pentru asamblare: 3-4 ore
Trimite mesaj
Din Gura in Gura