Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Monociclu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

219 lei Lei
Cod produs
4820184120990
Out Of stock
Descriere
Speram ca ti-a fost dor de modele mecanice neobisnuite si deosebite, pentru ca am confectionat special Monociclul pentru a-ti completa colectia Ugears. Cautand printre fotografiile vechi, am gasit o imagine a unui mijloc de transport inteligent inventat la inceputul secolului XX. Acesta avea doar o singura roata si era dedicat unui singur pasager care arata foarte entuziasmat conducand un astfel de vehicul.

Ne-am extins cercetarile pentru a afla mai mult despre cum funtioneaza mecanisemele cu o singura roata si am gasit unul care nu are nevoie de o persoana care sa il conduca, fiind dezvoltat ca si o masina de razboi si acoperit in intregime in armura.

Ceea ce ne-a inspirat cu adevarat a fost o abordare similara a transmisiei utilizata in toate prototipurile incepand din anii 1860; un element exterior in miscare, dar care contine unul static in interior.

Mintile noastre stralucite si mereu curioase, au luat ca si model doua dintre cele mai bune prototipuri. Astazi iti prezentam cu mandrie Monociclul mecanic confectionat in intregime din lemn.

Nu este inclusa carcasa - noul tau monociclu este un schelet construit in stil steampunk, ceea ce inseamna ca poti vedea si admira frumusetea mecanismului in miscare.

In ciuda aspectului sau aerisit si delicat, noul tau model este destul de robust - poti sa il scoti afara si sa il rostogolesti zdravan pe pavaj sau pe alte suprafete dure si semidure. Piesele mecanismului imita un adevarat motor cu abur. Lipsa unei carcase exterioare faciliteaza accesul la benzile de cauciuc in cazul in care trebuie sa le inlocuiti. Modul dual de functionare garanteaza si mai multa distractie. Primul mod, in care piciorul va ramane fixat, permite rostogolirea neintrerupa pentru aproximativ 1.5 - 2 metri, pana cand resursa motorului, banda de cauciuc, este complet eliberata. Dupa aceasta, motorul se invarte cu gratie si se opreste.

Cel de-al doilea mod este cu piciorul deblocat , pozitie in care Monociclul tau se va rostogoli atata timp cat motorul cu banda de cauciuc functioneaza. Dupa asta, se intoarce inapoi, picioarele se ascund in interior si modelul continua sa se rostogoleasca pana intalneste un obstacol. In acest mod, modelul se rostogoleste pana la 5 metri ceea ce ne-a inspirat sa jucam bowling mecanic folosind noul nostru model ca pe o minge. Recomandam acest sport nou tuturor prietenilor nostri!

Caracteristici tehnice:

Modelul Monociclu de la Ugears insumeaza un numar de 300 de piese, dintre care 19 de rezerva.
Sa ne rostogolim si sa ne distram!
Dimensiune: 18.5 x 9.5 x 16 cm
Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 3.2 cm
Numar componente: 300
Timp de asamblare estimat: 3 ore
Nivel de dificultate: Mediu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura