Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Ceas Steampunk

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
4820184121027
Out Of stock
Descriere
In sustinerea stilului Steampunk, puzzle-ul mecanic 3D Ceas Steampunk de la Ugears este aici pentru a-ti reaminti de adevaratul spirit al acestui stil unic care combina arta, stiinta si mecanica uimitoare.
Acest model este o imitatie in miniatura a unui ceas cu un corp delicat sculptat si cu un mecanism inteligent care isi pune rotitele in miscare si astfel activeaza limbile ceasului. Ornamentele frumoase, dantelate ale ceasului Steampunk includ modele florale, precum si simboluri ale soarelui, stelelor si lunii. Frumoasa angrenare a modelului include un cuplaj unghiular original de 90 de grade si poti oberva astfel cum functioneaza mecanismul. Alaturi de o conexiune inteligenta pentru angrenaje, designerii si inginerii UGears au implementat o alta caracteristica interesanta: limbile nesincronizare ale ceasului care stau pe aceasi axa. Fiecare dintre acestea se misca in propriul ritm.
Ceasul Steampunk este usor de asamblat ceea ce il face un model perfect pentru noii pasionati de lumea puzzle-urilor mecanice UGears. Totusi, in cazul in care esti cu noi de ceva timp, cu siguranta vei dori ca acest puzzle remarcabil sa-ti completeze colectia.
Modelul este facut din materiale naturale eco-friendly cu un miros subtil si placut de lemn. Toate instrumentele de care ai nevoie pentru asamblarea ceasului Steampunk se gasesc in cutia acestuia, nu necesita lipici sau alte unelte speciale. Daca vrei sa trezesti curiozitatea cuiva si sa-l introduci in minunata lume a mecanicii, nu exista un mod mai bun de a o face decat sa-l provoci sa asambleze fascinantul Ceas Steampunk de la UGears.

Dimensiunea modelului: 5.3 x 7.8 x 12.5 cm
Dimensiunea pachetului: 9 x 27.5 x 0.9 cm
Numarul de componente: 43
Timpul de asamblare estimat: 1 ora
Nivel de dificultate: Incepator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura