Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Casa de marcat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Cod produs
4820184121119
Out Of stock
Descriere
Va prezentam noua noastra "pusculita": Casa de Marcat!
Cu totii stim ca adevaratele valori in viata nu au un echivalent monetar, dar daca se intampla sa ai nevoie de un spatiu de depozitare pentru bani, Ugears vine in ajutorul tau cu ceva super interesant.
Aceasta banca mecanica inteligenta si originala este proiectata ca o casa de marcat vintage care te va ajuta la pastrarea finantelor in siguranta. La fel ca si prototipul sau din viata reala, acest model are cutii pentru monede si bancnote, iar pentru un plus de siguranta, cutiile sunt securizate cu un cod de siguranta. Codul se poate modifica dupa bunul plac folosind mecanismul pentru cod.
Casa ta de marcat accepta monede cu diametrul de 10-35 mm - diametrul care se regaseste la majoritatea monedelor din lume. Pentru a tine evidenta finantelor, casa de marcat este echipata cu un contor si un detector automat de monede. Modurile de operare se schimba in functe de existenta unei monede in slot sau nu. Daca trebuie sa introduceti o moneda in cutie, puneti-o in slotul special, ridicati si coborati maneta. Inregistrata corespunzator de contor, moneda va disparea in interiorul cutiei. Cand vine vorba de stocarea de bancnote, casa ta de marcat furnizeaza un acceptant automat al bancnotelor. Pentru a initia mecanismul trebuie trasa maneta in sus si in jos de zece ori. Aceasta actiune va fi suficienta pentru a trage in interiorul slotului 3-4 bancnote. Daca trebuie sa iti accesezi economiile, introdu codul secret pentru deblocarea casa de marcat si invarte cheia pana cand iese caseta. Aceasta activitate va reseta, de asemnea, si contorul.
Detaliile vintage Art Deco ale modelului il fac o piesa decorativa rafinata pentru orice interior si un minunat cadou pentru un prieten sau coleg. Acest model mecanic inteligent te va ajuta sa inveti copiii sa numere intr-un mod simplu si distractiv. Utilizeaza-l, de exemplu, la standul tau cu limonada. Cu casa de marcat de la Ugears vei putea observa o crestere in vanzarile tale si, cu siguranta, o crestere serioasa in sectorul distractiei!

Dimensiune produs: 24.5 x 15.3 x 17.8 cm
Dimensiune ambalaj: 37.8 x 17 x 5 cm
Numar de componente: 405
Timp estimat de asamblare: 5 ore.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura