Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Ciclist

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159 lei Lei
Cod produs
4820184121195
Out Of stock
Descriere
Noul puzzle mecanic Ciclist, un puzzle 3D indraznet si frumos pentru campionii adevarati, se lanseaza pentru a ne duce la noi victorii. Inspirat de cronicile clasice ale Turului Frantei, Ciclistul intruchipeaza spiritul competitiei, marele sport si chiar o victorie mai mare.
Eeste un model perfect care asigura distractia in timpul asamblarii, dar este si un obiect de decor nemaipomenit pentru orice casa sau birou. Este o idee perfecta de cadou pentru familia ta, prieteni, colegi, dar si un cadou minunat pentru biciclisti, pasionati sau iubitori de bricolaj.
Desi nu avem nicio indoiala ca va vor placea aspectele campionului nostru, caracteristica principala este, desigur, mecanismul.
Porniti-l tragand de parghia din partea laterala a puzzle-ului mecanic si urmariti-l pe ciclist lansandu-se intr-o cursa.
Volanta, principalul element propulsor al acestui puzzle 3D, acumuleaza energie cinetica datorita greutatii sale. Modelul Ciclist este o prezentare perfecta a modului in care schimbarea greutatii schimba functionarea unui mecanism de volant.
Puzzle-ul din lemn are un slot special in care puteti pune o moneda sau o piulita cu surub - orice se potriveste - pentru a creste greutatea si a schimba impulsul mecanismului.
In mod traditional, aceste modele sunt fabricate din materiale din lemn si vin cu tot ce aveti nevoie pentru asamblare. Urmareste cu atentie instructiunile detaliate pas cu pas din pachet si vei ajunge la linia de sosire fara sa depui prea mult efort.
Seteaza-ti mintea spre victorie! Noi iti uram bun venit in cursa cu noul model - Ciclistul automat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura