Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Dragonul Furtunii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
4820184121218
Out Of stock
Descriere
Dragonul Furtunii este aici pentru a-ti pune la incercare inteligenta si abilitatile in urmatoarea ta aventura.

Bine ai venit in locuinta acestei fiare intelepte si viclene care pazeste nenumarate comori. Le va dezvalui numai celui suficient de indraznet pentru a-i infrunta magia mecanica! Dragonul este un reptilian mitic, clasic, intruchiparea puterii antice sau chiar a puterii. Acesta este prezentat in lemn si animat de vrajitoria inginerilor Ugears.

Noul tau animal de companie magnific are un design in stil open (deschis), care iti permite sa vezi inima sa mecanica - un motor cu banda de cauciuc - care bate.

Modelul are o cheie infasurata in partea frontala a pieptului. Pentru a-l infasura, tineti dragonul de corpul sau si rotiti cheia in sensul acelor de ceasornic. Eliberati motorul tragand de maneta de pornire.

Atunci incepe magia: bratele, picioarele si chiar intregul corp al Dragonului vor incepe sa se miste. Si, desigur, perechea uimitoare de aripi puternice si frumoase va fi pusa in miscare.

Aceasta este caracteristica foarte speciala a Dragonului tau: oasele aripilor sunt din lemn, dar restul este decupat frumos din hartie cu pene. Materialul mai moale si flexibil face ca zborul sa arate foarte realist si lasa loc propriilor idei.

Modelul poate fi fixat pe un suport special sau agatat pe sfoara. Va arata la fel de fascinant cu cantarele gravate cu laser si coada tepoasa. Este un cadou perfect pentru familia si prietenii tai.

In mod traditional, modelul este realizat din materiale din lemn de inalta calitate si vine cu tot ce aveti nevoie pentru asamblare in cutie. Rezolva misterul mecanic al unei fiinte antice si devino un imblanzitor de dragoni cu modelul Dragonului!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura