Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Brosa bluza traditionala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
9019722203362
Out Of stock
Descriere
Brosele se numara printre cele mai rafinate accesorii. Astfel, fiecare persoana in parte trebuie sa detina cel putin un model de brosa, pe care sa-l poarte necontenit.
Astfel, daca iti doresti o brosa superba pe care sa o porti oricand cu mandrie, orienteaza-te catre brosele sub forma de bluze traditionale. Acestea sunt realizate intr-un mod extrem de rafinat si de sofisticat, cu o atentie sporita asupra detaliilor.
O astfel de brosa poate fi purtata atat la locul de munca, cat si in timpul liber. In plus, se potriveste oricarei tinute, indiferent ca porti o vestimentatie office sau una casual. Astfel, reprezinta un accesoriu demn de luat in seama, deoarece contureaza o versatilitate sporita.
In plus, brosa cu bluza traditional romaneasca trebuie sa fie purtata de fiecare roman in parte. Aceasta reprezinta o legatura aparte cu Romania. Fiecare roman ce iubeste plaiurile romanesti si traditiile natale, trebuie sa poarte o astfel de brosa, deoarece are o insemnatate aparte.
Brosa cu bluza traditionala poate reprezenta cadoul potrivit pentru persoanele ce muncesc si locuiesc in tari straine. Prin purtarea acesteia, persoanele plecate departe de cei dragi, se pot simti mult mai aproape de acestia, lucru care este de dorit!
Brosa este realizata din lemn, oferind o durabilitate si o rezistenta sporita. Cu alte cuvinte, acest tip de accesoriu poate fi purtat timp indelungat, fara grija de a se rupe ori deteriora in vreun fel.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura