Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Marble Run Tiered

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
4820184121393
Out Of stock
Descriere
Distractia cu pistele de marmura continua cu Marble Run Tired de la Ugears, al treilea dintr-o serie de piste de marmura modulare Ugears. Acest model este atat un puzzle 3D, cat si o jucarie distractiva.
Marble Run Tired are un lift fascinant, trei elemente noi de senile si mecanisme interesante de captare si eliberare presarate peste tot. Roteste manivela si urmareste cum bilele isi fac calatoriile prin diverse obstacole pana la tava de colectare de mai jos. Mai multe piese si elemente sunt impachetate intr-un spatiu compact in aceasta pista de marmura DIY bine conceputa.
Care dintre bilele de marmura va urma pe ce pista si ce aventuri va asteapta? Ghicitul face parte din distractie.
Marble Run Tired are trei sine principale de marmura. Prima prezinta o capcana de marmura in care trei bile trebuie sa lucreze impreuna pentru a evada. A treia minge este eroul, deschizand poarta pentru a doua marmura prinsa, care, la randul sau, deschide poarta pentru prima - lucrul in echipa! Toate cele trei bile scapa apoi printr-o fantana. A doua pista este un roller coaster rapid, iar a treia este o rampa de coborare pe patru niveluri. Toate bilele ajung sa se odihneasca in tava de colectare, unde formeaza o linie ordonata in spatele unei porti, asteptand randul pentru mai multe aventuri! Un culbutor special apasa poarta in jos si poarta fiecare bilanta pe calea de intoarcere, unde alearga ca niste scolari entuziasmati inapoi la palanul cu etaje pentru a incepe urmatoarea plimbare.
Puzzle-ul vine cu tot ce ai nevoie chiar in cutie. Piesele individuale sunt pre-taiate cu laser in placi compozite din lemn de inalta calitate si pot fi prinse impreuna fara a fi nevoie de lipici sau unelte speciale.
Exista 10 bile colorate incluse in kit, plus hartie abraziva si ceara pentru a netezi si a lubrifia angrenajele si alte parti in miscare.
Puzzle-ul 3D Marble Run Tiered are 315 piese, este evaluat la nivel ?Avansat? si are un timp estimat de asamblare de 5 ore.
Poti conecta pana la patru piste de marmura pentru a forma un sistem uimitor si complex de elemente interconectate, toate alimentate de o singura manivela. Fii cu ochii pe marmura ta preferata si urmareste-i aventurile in continua schimbare printr-o serie de obstacole, ascensoare si piste.
Urmareste masina ta ingenioasa ridicand bilele pe scari inainte de a le trimite pe o rampa cu mai multe niveluri, printr-o plimbare cu roller coaster sau intr-o capcana, din care bilele pot scapa doar cu putin ajutor din partea prietenilor lor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura