Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Fire and Forget

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76 lei Lei
Cod produs
4820184121539
Out Of stock
Descriere
Puzzle 3D Fire and Forget este un mini-model mecanic din lemn din noua colectie exclusiva Ugears Age of Bravery, dedicata curajului natiunii ucrainene. Inca de la invazia pe scara larga a Rusiei din februarie 2022 a pamanturilor ucrainene, lumea a fost martora la sacrificiul si profesionalismul armatei ucrainene.
Aceasta colectie a fost numita "Age of Bravery" pentru a aduce un omagiu aparatorilor ucraineni de-a lungul istoriei care au luptat cu credinta si lupta pentru pace in Ucraina, pentru popor, pamant si libertate.

Inginerii si designerii Ugears s-au inspirat din povesti reale. Modelul Fire and Forget infatiseaza un soldat al fortelor armate ale Ucrainei, apropiindu-se curajos pentru a trage un foc din sistemul sau portabil de rachete antitanc Javelin si distrugand tancul T-72B3 al ocupantilor. Retraieste momentul glorios din nou in timp ce actionezi toboganul. Sistemul de viteze al modelului propulseaza racheta in rezervor, determinand turela sa explodeze in sus si spre dreapta.

Mecanismele colectiei Age of Bravery sunt simple. Chiar si incepatorii nu vor avea nicio problema in asamblarea acestor puzzle-uri / mini-modele 3D. Timpul mediu de asamblare este de 30 de minute, dupa care le poti arata prietenilor tai cum ai lovit inamicul de fiecare data. Fire and Forget nu este doar o jucarie interesanta si un proiect bricolaj distractiv, ci si un plus care atrage atentia pentru decorul casei sau al biroului tau.

Mini-modelul mecanic Fire and Forget este format din 42 de piese si este evaluat drept "usor". In kit, veti gasi tot ce aveti nevoie - fiecare piesa este taiata cu laser cu atentie intr-o placa de placaj, de pe care poate fi indepartata cu usurinta si conectata la alte parti fara adeziv sau alte unelte. Instructiuni ilustrate, pas cu pas, sunt disponibile in 11 limbi - ucraineana, engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, portugheza, poloneza, japoneza, chineza si coreeana - pentru a va ghida asamblarea. Daca o piesa se rupe in timpul asamblarii, va rugam sa contactati echipa noastra de asistenta si vom fi bucurosi sa va trimitem piesa de schimb necesara.

Setul de model include o surpriza distractiva - un Fidget Trident. Acest model de fidget in miniatura de la Ugears este un suvenir original cu o mecanica simpla si un urec pentru agatat, astfel incat sa devina un breloc elegant. Tridentul este stema Ucrainei, un simbol al fortei, libertatii si spiritului sau nestapanit.

Dimensiune produs: 28 x 14,5 x 4 cm

Dimensiune pachet: 24,8 x 9,2 x 1,4 cm

Numar de componente: 42

Timp estimat pentru asamblare: 30 min.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura