Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Glob personalizat pentru nou nascut

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Cod produs
9019722216959
Out Of stock
Descriere
Cel mai dulce bebe tocmai a venit pe lume iar tu esti in pana de idei si nu stii ce cadou sa-i aduci? Cauti ceva frumos, dar si util si care peste ani sa-i ramana amintire?

Cu totii cunoastem mitul berzei ce aduce pe lume bebelusii; dintre atatea variante posibile, imaginatia oamenilor a ales barza ca simbol al nasterii, ca fiinta care face parintilor acest frumos dar, aducand bebelusul la familia sa in ciocul sau mare. Mitul berzei exista din vechi timpuri si este larg raspandit si nu este deloc o alegere intamplatoare.

De mult, se spunea ca berzele pleaca toamna intr-un tinut mistic, de unde se reintorc cu nou-nascutii; barza a fost si simbol pentru suflet in Egiptul Antic - de aici se naste mitul care ne spune ca berzele aduc sufletul copiilor, suflet care salasluieste potrivit unor vechi credinte in izvoare, lacuri, mlastini - exact locurile frecventate de catre berze.

Am creat acest Glob personalizat pentru nou nascut, barza care duce in ciocul ei sacul cu bebelusul in el. Pe sac se vor regasi gravate datele nasterii. Simpaticul Glob personalizat pentru nou nascut are 8 cm diametru si este este creat din lemn natur.

Daca vrei sa faci un cadou cu adevarat inedit ofera aceast Glob Craciun personalizat pentru nou nascut si persoana draga isi va aduce aminte cu drag de fiecare data de tine sau de momentele frumoase dintre voi.

Imaginile au rolul de prezentare a produsului. Fiind vorba de un produs din lemn natural pot exista diferente de textura si fibra fata de produsul din imagine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura