Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Motocicleta DMS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

228 lei Lei
Cod produs
4820195190838
Out Of stock
Descriere
Zgomotul puternic al motorului, viteza pe care o simti cu tot corpul si peisajul care se schimba foarte rapid in fata ochilor tai... o senzatie greu de explicat.
Modul de transport pe doua roti are multe varietati si exista milioane de fani si soferi de motociclete la nivel mondial.
Acest model de puzzle 3D este dedicat tuturor motociclistilor si celor pasionati de motociclete.
Prima motocicleta a aparut in 1885 in Germania. Viteza sa a atins 12 km/ora dar, in ciuda vitezei atat de scazute, aceasta a reprezentat o descoperire incredibila pentru acele vremuri. Dupa noua ani, motociclete usor imbunatatite din punct de vedere tehnic au inceput sa fie produse in serie.
Asa a inceput epoca motociclismului, care este continuata si in zilele noastre. Inginerii de la WoodTrick au gandit acest model pana la cele mai mici amanunte, astfel incat toti fanii motocicletelor sa aprecieze nivelul de detaliu. Motocicleta DMS este un puzzle 3D interactiv.
Odata ce il asamblati, il puteti urmari cum merge, puteti urmari functionarea motorului cu trepte mici si puteti interactiona cu unele parti ale motocicletei, cum ar fi pedala de acceleratie. Puteti pune modelul in miscare prin simpla impingere a scaunului. De asemenea, este important ca modelul sa fie destul de stabil deoarece are suport. Veti vedea o varietate de angrenaje si modele pe motocicleta noastra, care va vor uimi.

https://www.youtube.com/watch?v=gPajCvu8MCI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura