Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle Marele Corgi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17659 lei Lei
Cod produs
4820195192177
Out Of stock
Descriere
Multi oameni iubesc animalele, drept urmare Wood Trick a creat acest Puzzle Marele Corgi. Un motiv pentru a petrece timp cu familia si a crea o mica capodopera cu propriile maini.

Va prezentam puzzle-ul din lemn in forma de Corgi de la Wood Trick. Cand este asamblat, puzzle-ul are o compozitie colorata de 210 piese, dintre care 49 sunt figuri unice decorate cu cristale Swarovski.

Corgi este un caine curajos demn de coroana britanica. Rasa preferata a reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a este intruchiparea optimismului si a poftei de viata. In timp ce asamblati acest puzzle, va veti bucura de atmosfera dinastiei regale, veti face cunostinta cu popularul joc de polo si veti vedea principalele locuri de interes, cum ar fi Turnul cu ceas Big Ben si Palatul Westminster.

Un alt motiv pentru a petrece timp cu familia este de a crea o mica capodopera care va aduce bucurie cu propriile maini. Copiii se pot juca cu figurile si le pot picta pe spate. Adultii pot decora interiorul sau pot ajuta copiii sa-si impodobeasca camerele. Marele puzzle din lemn Corgi promoveaza dezvoltarea gandirii conceptuale si logice, diferentierea elementelor individuale in functie de culoare, forma si dimensiune; ne invata perceptia corecta a relatiei dintre parte si intreg; dezvolta abilitati motorii fine.

Puzzle-uri Wood Trick sunt o lume mica, cu propria poveste!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura