Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle Ursul Spirit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15294 lei Lei
Cod produs
4820195191835
Out Of stock
Descriere
Producatorul acorda prioritate calitatii produselor sale, facand puzzle-urile din lemn de inalta calitate cu o paleta de culori interesanta. Nuantele stralucitoare atrag atentia si te fac sa uiti de tot.
Wood Trick face puzzle-uri cu o poveste speciala. Fiecare model nou este o combinatie unica de elemente. Puneti-le pe toate impreuna pentru a obtine o compozitie vie.
Acest Puzzle Ursul Spirit este format din 184 de piese. Treizeci dintre ele au forma animalelor endemice din Australia. Prin urmare, potrivirea lor va poate ajuta sa invatati o multime de lucruri noi si interesante despre locuitorii acestui continent misterios.
Puzzle-ul Ursul Spirit va incanta atat copiii, cat si adultii de toate varstele. Ideea sa a fost de a reuni intreaga familie sau prietenii apropiati. Intreaga familie se poate bucura de asamblarea puzzle-urilor noastre: copiii se pot juca cu figurile si pot desena pe partea din spate, in timp ce adultii pot decora o camera sau pot ajuta copiii sa o faca.
Producatorul a acordat prioritate calitatii produselor sale. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de inalta calitate si au o paleta de culori interesanta.
Nuantele luminoase atrag atentia si te fac sa uiti de tot. Odata ce le deschideti, doriti sa le puneti impreuna cat mai repede posibil intr-o singura compozitie.
Produsele de la Wood Trick sunt perfecte atat pentru un copil, cat si pentru un adult, sau o modalitate de a multumi pe cineva fara niciun motiv.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura