Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Covoras de joaca Alfabet Play&Go

0 stars: 0.00 din 0 pareri

649 lei Lei
Cod produs
4895250601000
Out Of stock
Descriere
Acest covoras din spuma EVA sub forma unui puzzle educativ format din 9 piese colorate se potriveste de minune in camera copilului, in spatiile de joaca, la gradinita sau scoala, fiind un joc distractiv si educativ.
Cel mic se poate distra realizand diverse cuburi, casute, o fortareata. Poti chiar sa faci un mic magazin, un castel sau o casa! Nu-i asa ca pare distractiv?
Covorasul de joaca sau cutia de depozitare din spuma EVA de la Play&Go, are un puzzle super pe care e desenat alfabetul, 2 fete si un design care incurajeaza imaginatia.
Intoarce covorasul de joaca si decoreaza-ti casa cu modele frumoase si cand se termina distractia, poti transforma cu usurinta covorasul intr-o cutie de depozitare a jucariilor... Covorasul din spuma vine cu piese suplimentare care finiseaza mariginile pentru a crea un aspect frumos. Dar, spre deosebire de orice covoras, il poti muta usor in jurul casei tale si te poti distra peste tot.
Specificatii si Material
Jucaus: Play&Go EEVAA noastra are o parte distractiva pentru a dezvolta imaginatia.
Non-toxic: Complet realizat din materiale non-toxice, deci este sigur chiar si pentru bebelusi.
Flexibil: Poti trece de la covorul de joaca la cutia de depozitare sau poti construi o casa, un castel sau un minimarket!
Durabil si rezistent la apa: Usor de curatat, indiferent cat de murdar devine.
Stilat: Tiparit pe ambele fete, partea cu model face covorul tau de joaca sa iasa in evidenta in cel mai bun mod posibil.
Sigur: Testat conform standardelor de jucarii din SUA si Europa.
Material: 100% spuma EVA
Dimensiune: 180 cm x 180 cm x 1.4 cm.
Standarde de calitate
Covorasele de joaca EVA de la Play&Go sunt realizate din 100% spuma EVA non-toxica si sunt fabricate conform standardelor de protectie a mediului de clasa mondiala. EVA este reciclabil si este folosit in multe produse de consum, cum ar fi covoare, incaltaminte, talpi, echipamente de yoga, jucarii, ambalaje, casti?
Toate covorasele de joaca elegante si distractive au fost testate si aprobate oficial de laboratorul de testare Intertek.
Va rugam sa retineti ca produsul si culorile pot varia usor. Bulele, variatiile minore de culoare si alte neregularitati sunt caracteristice procesului de spumare.
Cum sa intretineti covorasele de joaca EVA pentru copii

Covorasele Play&Go sunt fabricate din 100% poliester si sunt usor de intretinut. Iata cateva sfaturi gratuite pentru a prelungi durata de viata a covorului tau de joaca Play&Go EEVAA din spuma:
Stergeti usor cu o carpa umeda inainte de prima utilizare si lasati sa se usuce complet.
Nu inmuiati in apa sau spalati la masina.
Utilizati numai in interior si evitati expunerea directa la lumina soarelui.
Evitati obiectele ascutite, cum ar fi ghearele de animale, tocurile inalte sau obiectele grele pe covorul de joaca, deoarece pot cauza o impresie permanenta.
Pentru cele mai bune rezultate, aplicati un sapun usor pe o carpa umeda pentru a sterge. Evitati utilizarea detergentilor, a solutiilor pe baza de alcool si a buretilor abrazivi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura