Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Sac depozitare jucarii Roadmap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

185 lei Lei
Cod produs
5425038799729
Out Of stock
Descriere
Daca aveti multe jucarii si cautati o solutie de depozitare practica si distractiva, salteluta de joaca Play&Go Roadmap ar putea fi cea potrivita pentru voi.
Cu un design captivant si o harta a orasului, aceasta salteluta isi poate transforma aspectul intr-un circuit de curse plin de masinute si aventuri. Poti depozita jucariile in ea si apoi o poti deschide pentru a te juca si pentru a-ti crea propriul parcurs de cursa, in timp ce eviti obstacolele si incerci sa ajungi primul la linia de sosire. In plus, salteluta este usor de transportat si de depozitat, astfel incat poti sa o iei cu tine oriunde te duci.
Sfaturi pentru a prelungi durata de viata a pungii de depozitare a jucariilor Play&Go!
Inainte de a prima spalare la masina, fixati culorile intr-o galeata cu apa si adaugati putin otet, apoi lasati-l sa actioneze 24 de ore.
Cand spalati sacul de depozitare pentru prima data, vopseaua se poate estompa. Va sfatuim sa spalati geanta de jucarie prima data separat. Mai mult, Play&Go se pastreaza mai bine in culoarea sa daca folosesti un detergent fara inalbitor.
Reglati temperatura masinii de spalat nu mai mult de 30C. Ideal este sa-l spalati manual.
Tesatura de bumbac este susceptibila de a se decolora de la soare. Uscati geanta de depozitare a jucariilor Play&Go intr-un loc umbrit.
Nu folositi un balsam de spalat.
Descoperiti acum acesta frumosa salteluta de joaca Paris Map si sac de depozitare.
Specificatii:
- diametru 140 cm
- 70% bumbac - 30% poliester
Trimite mesaj
Din Gura in Gura