Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Papusa de plus Tina in rochie roz cu paiete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Cod produs
4752218013292
Out Of stock
Descriere
Papusa de plus Tina in rochie roz cu paiete, de la Orange Toys, face parte din colectia Sweet Sisters - o colectie de papusi unice si superbe, cu un corp flexibil care le permite sa stea usor in picioare si chiar sa pozeze.
Aceasta papusa este creata cu materiale de calitate, iar accesoriile sale sunt atent lucrate. Vine intr-un ambalaj atractiv, fiind perfecta pentru a fi oferita ca un cadou special.
Parul papusii este de o calitate premium, ceea ce inseamna ca il poti coafa, puteti face bucle sau chiar sa il indreptati. Astfel, orice fetita poate deveni un stilist de exceptie pentru papusa ei.
Aceasta jucarie de plus Tina are o marime de 32 cm si este incredibil de frumoasa! Ea poarta o rochie cu un corset din paiete argintii, care ii confera un aspect stralucitor si elegant. Partea de jos a rochiei este realizata din tul si are o captuseala din satin, oferindu-i un aspect plin de rafinament si feminitate.
Pantofii pe care ii poarta Tina sunt deosebit de frumosi, avand detalii stralucitoare si o funda delicata de matase in aceeasi culoare ca si rochia.
Aceasta papusa de plus Tina in rochie roz cu paiete este cu siguranta o alegere minunata pentru orice copil care isi doreste o papusa frumoasa si cu mult stil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura