Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Papusa de plus Billie in rochie din satin, albastra, 32 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

319 lei Lei
Cod produs
4752218013308
Out Of stock
Descriere
Papusa de plus Billie in rochie din satin, albastra, de la Orange Toys face parte din colectia Sweet Sisters. Aceasta colectie se remarca prin papusile unice si superbe, care au un corp flexibil, permitandu-le sa stea usor in picioare si sa pozeze in diverse pozitii. Tesaturile si accesoriile folosite sunt de calitate, iar ambalajul este atractiv, fiind potrivit pentru un cadou special.
Billie este pregatita pentru o super petrecere organizata de fete. Ea a ales o rochie albastra din satin care pune in valoare frumosul ei par. Fusta este pufoasa si realizata din satin si tul aerisit, iar corsetul are un efect lucios datorita firelor de lurex. O fundita eleganta in aceeasi culoare ca rochia completeaza perfect aspectul papusii. Pentru a straluci si mai mult, Billie are pantofi albastri stralucitori. In ansamblu, Billie arata ca o adevarata zana si este pregatita sa se distreze la petrecere.
Aceasta papusa permite fetitelor sa-si dezvolte creativitatea si abilitatile de stilist. Parul de calitate premium al papusii poate fi coafat, facut bucle sau indreptat, oferind posibilitati nelimitate pentru a-i crea diverse coafuri. Astfel, orice fetita poate deveni un stilist de exceptie.
Papusa de plus Billie in rochie albastra din satin este o alegere minunata pentru a fi adaugata in colectia de jucarii a oricarei fetite sau pentru a fi oferita ca un cadou special.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura