Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Camion Militar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Cod produs
4820184121690
Out Of stock
Descriere
Acest Puzzle 3D Camion Militar de la Ugears pare a fi o alegere minunata pentru toti iubitorii de modele din lemn, constructii si puzzle-uri. Este o masina interesanta si provocatoare, dar usor de realizat pentru incepatori. Cu 91 de piese predecupate cu laser si instructiuni ilustrate pas cu pas in 11 limbi, asamblarea ar trebui sa fie o experienta placuta si educativa.
Cu dimensiunile sale asamblate de 125 x 61 x 48 mm, acest model poate fi o piesa minunata de decor pentru casa sau biroul dvs. Puteti sa-l lasati in starea sa naturala de lemn sau sa-l vopsiti in culorile preferate. Cutia de combustibil si anvelopa de rezerva montate pe cabina, impreuna cu rotile care se invart, capota care se deschide si detaliile gravate cu laser, fac din acest model o alegere excelenta pentru oricine iubeste vehiculele militare.
Setul include o bucata de ceara pentru lubrifierea pieselor mobile, astfel incat sa puteti fi siguri ca modelul va functiona bine si va fi usor de manevrat. In plus, nu este necesar sa utilizati lipici sau unelte speciale pentru asamblarea acestuia. Tot ce trebuie sa faceti este sa prindeti piesele impreuna, iar modelul va fi gata intr-un timp scurt.
In concluzie, acest Puzzle 3D Camion Militar de la Ugears este o alegere excelenta pentru toti cei care iubesc modelele din lemn, constructiile si puzzle-urile. Este o constructie interesanta si provocatoare, dar usor de realizat pentru incepatori. Cu dimensiunile sale asamblate de 125 x 61 x 48 mm, poate fi o piesa minunata de decor pentru casa sau biroul dvs. In plus, detaliile gravate cu laser, cutia de combustibil si anvelopa de rezerva, rotile care se invart si capota care se deschide fac din acest model o alegere excelenta pentru oricine iubeste vehiculele militare.

Dimensiune model: 12,5 x 6,1 x 4,8 cm

Dimensiune pachet: 17,8 x 9,2 ? 1,4 cm

Numar de piese: 91

Timp estimat pentru asamblare: 30 minute

https://www.youtube.com/watch?v=l48YRH9Nk5M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura