Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Retro Car UGR-T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei Lei
Cod produs
4820184121478
Out Of stock
Descriere
O masina superba, un nou puzzle 3D din colectia noastra in continua crestere. Acest model vintage aduce un omagiu primei ere a automobilelor.
Caracteristicile remarcabile ale autoturismului includ acoperisul rabatabil functional cu suprapunere din material textil, usile cabinei cu blocare care se deschid in fata, capota care se deschide pe ambele parti, dezvaluind un motor functional cu 4 cilindri cu arbore cotit, un pendul care simuleaza sunetul unui motor zgomotos, rotile din fata care se rotesc folosind volanul si o roata de rezerva montata in spate.
Pentru a utiliza masina de epoca, setati butonul Start/Stop pe "Oprire" in timp ce rotiti motorul cu arc folosind cheia cu clichet incorporata sub sasiu. Asezati modelul pe o suprafata plana in timp ce il tineti cu o mana, apasati "Start", apoi eliberati si urmariti cum merge. Masina are trepte inainte, neutru si marsarier.
Acest puzzle 3D din lemn are 337 de piese, este evaluat la nivel "avansat" si promite peste 7 ore de timp placut de asamblare. Nu este nevoie de lipici sau alte instrumente pentru a asambla acest model atractiv din lemn DIY - tot ce aveti nevoie vine chiar in cutie.
Piesele sunt pre-taiate cu laser in placi de placaj, de pe care pot fi indepartate cu usurinta si conectate intre ele. Instructiuni detaliate, ilustrate in 11 limbi (engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, poloneza, ucraineana, chineza, japoneza, coreeana si rusa) va vor ghida asamblarea pentru o constructie de succes. Daca rupeti o piesa in timpul constructiei, anuntati-ne si vom fi bucurosi sa va oferim o piesa de schimb gratuit.
Puteti alege sa va lasati modelul in starea sa atractiva de lemn natural, sau sa o vopsiti in propria schema originala de culori sau in negru.
Cu acest puzzle 3D este perfect pentru a va incepe colectia de masini model din lemn Ugears. Alte modele americane clasice de masini si camioane de la Ugears includ Camioneta Lumberjack, Dream Cabriolet si Drift Cobra.
Acest model de masina din lemn DIY este un cadou superb de sarbatori, zi de nastere sau un plus elegant pentru orice interior si promite ore intregi de asamblare distractiva. Distrati-va de minune in timp ce va intoarceti in timp cu acest puzzle 3D!

Dimensiune model: 26,5 x 12,5 x 14,4 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura