Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle Steam Express 2.5D, lemn, 79 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Cod produs
4820184121805
Out Of stock
Descriere
Acest Puzzle Steam Express 2.5D de la Ugears este un model mecanic din lemn format din 79 de piese. Acesta reprezinta o locomotiva cu aburi clasica si un vagon de pasageri, fiind inspirat de trenurile de pasageri de lux din secolul al XX-lea. Modelul are trei perspective diferite: vedere laterala a locomotivei cu roti motrice si bare de cuplare, vedere frontala a locomotivei cu gard si trapa de cutie de fum care se deschide pentru a dezvalui o admisie de aer cu grilaj, si o vedere laterala a vagonului de pasageri cu un mecanism secret care permite glisarea vagonului pentru a dezvalui un vagon de luat masa amenajat cu masa, bar si lounge.

Puzzle-urile 2.5D Ugears sunt diferite de puzzle-urile traditionale de tip jigsaw, deoarece sunt puzzle-uri mecanice din lemn care aduc imaginea la viata prin intermediul pieselor mobile. Acestea sunt destinate afisarii statice si sunt construite in propriul lor cadru, avand suporturi pentru agatare sau picioare pentru afisare pe masa.

Acest puzzle Steam Express 2.5D este fabricat din lemn de calitate artistica si poate fi lasat in starea sa naturala sau poate fi colorat. Cutia contine tot ceea ce aveti nevoie pentru asamblare, inclusiv ceara, hartie abraziva si instructiuni in 11 limbi diferite. Nu este necesar lipiciul sau unelte speciale, deoarece piesele sunt pre-taiate cu laser.

Acest model poate fi un cadou original pentru copii sau adulti care iubesc trenurile. Poate fi oferit cu ocazia sarbatorilor, a zilei de nastere sau pur si simplu ca un cadou surpriza.

Dimensiunile modelului sunt aproximativ 28,9 x 17,2 x 6,2 cm, iar dimensiunile pachetului sunt aproximativ 37,3 x 17 x 3,4 cm.

Timpul estimat de asamblare este de aproximativ 30 de minute.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura