Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle Fighter Aircraft 2.5D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Cod produs
4820184121683
Out Of stock
Descriere
Puzzle-ul Fighter Aircraft 2.5D din lemn de la Ugears este un model mecanic al celebrului avion de lupta Spitfire din al Doilea Razboi Mondial. Aceasta piesa de afisare atractiva este un proiect DIY distractiv, care poate fi asamblat fara lipici sau unelte speciale.

Cu trei perspective diferite (frontala, de sus si laterala), acest puzzle este ideal pentru explorarea detaliilor si a mecanismelor avionului. Partile mobile, inclusiv eleron, elice, roata si baldachin, aduc avionul la viata, permitand spectatorilor sa interactioneze cu piesele in miscare.

Modelul este realizat din lemn de inalta calitate si prezinta un design Ugears recunoscut. Fighter Aircraft vine cu propriul cadru, cu picioare incluse si un suport, pentru a fi afisat intr-un mod impresionant. Acesta este un cadou original pentru copii sau adulti care iubesc avioanele sau pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca abilitatile mecanice.

Puzzle-ul Fighter Aircraft face parte din linia de puzzle-uri 2.5D Ugears, care reprezinta o colectie unica de imagini mecanice din lemn, menite pentru afisare statica, dar cu parti mobile care dau viata imaginii. Aceasta linie include si alte vehicule clasice, cum ar fi masini, camioane, nave si motociclete, precum si cutii de puzzle din lemn si kit-uri STEM Lab.

Cu Ugears, ai posibilitatea sa explorezi lumea fascinanta a mecanicii si a creativitatii, oferindu-ti experiente de asamblare distractive si educative. Bine ati venit in lumea Ugears, unde creativitatea si mecanica se intalnesc!
Dimensiunea modelului: 28 x 24,4 x 6,8 cm
Numarul de piese: 47
Timp estimat de montare: 30 de minute

https://www.youtube.com/watch?v=GwWGhtTR4BU
Trimite mesaj
Din Gura in Gura