Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle Tramvai

0 stars: 0.00 din 0 pareri

194 lei Lei
Cod produs
4820184120198
Out Of stock
Descriere
Toata lumea la bord! Tramvaiul este unul dintre cele mai vechi tipuri de transport urban. Tramvaiul cu sine este inspirat de primele masini de strada si funiculare - in afara de faptul ca acest model inspira un aer in stil retro, poate purta si un mesaj de dragoste spre cealalta parte a pistei!

In San Francisco, o celebra telecabina a fost pusa pe sine in 1873 si functioneaza pana in prezent!

Telecabina a fost construita de un om al companiei locale, pe nume Andrew Hallidie, pentru a rezolva problema carutelor trase de cai, care nu puteau escalada un anumit deal foarte abrupt numit Nob Hill.

Hallidie a implementat acelasi sistem de motoare pe care l-a folosit pentru a transporta minereu din minele de aur intr-o masina de calatori, iar tramvaiul s-a dovedit un mare succes.

Astazi, este un simbol al patrimoniului si un exemplu excelent al vechii zicali Daca nu este stricat, nu-l repara.

Kitul acestui model nu are nevoie de nicio remediere, dar are nevoie de constructie! 154 piese taiate cu precizie sunt furnizate ca parte a kitului care urmeaza sa fie construit conform unui manual precis furnizat.

Fii aproape si personal cu un model miniaturizat complet functional al sistemului de propulsie al tramvaiului iconic, care a rezistat testului timpului de peste 100 de ani.

Acest model este propulsat de un motor cu banda de cauciuc in modul tramvai sau poate fi condusa de gravitatie in modul funicular prin care un capat al sinelor este inclinat in sus cu o maneta speciala pentru a determina tramvaiul sa se rostogoleasca pe partea opusa.

Manetele de pe ambele capete ale sinei pot fi folosite pentru a ridica intreaga cale de pe sol, creand un pod ridicat.

Pantograful tramvaiului serveste ca o parghie care actioneaza roata de infasurare a motorului benzii de cauciuc. Exista, de asemenea, o maneta de pornire, schimbator de directie, o maneta de frana si chiar o iesire de urgenta pe acoperis.

Desigur, la fel ca in majoritatea modelelor noastre, exista chiar si un spatiu mic de stocare pentru a ascunde ceva special pentru o persoana aflata la celalalt capat al traseului!

Adauga acest model de tramvai fermecator in colectia ta, incorporeaza-l intr-un model de circuit de tren ridicandu-i calea deasupra unui tren sau in lateral sau pur si simplu aseaza tramvaiul si calea sa pe masa din sufragerie pentru a transmite mesajele inapoi si mai departe intre tine si o persoana draga la cina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura