Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Tractor Wins

0 stars: 0.00 din 0 pareri

324 lei Lei
Cod produs
4820184121591
Out Of stock
Descriere
Sarbatoreste puterea si curajul fermierilor ucraineni cu acest Puzzle 3D Tractor Wins de la Ugears.

In primele zile ale invaziei la scara larga a Rusiei din februarie 2022, fotografii si videoclipuri au inceput sa circule pe retelele sociale ale fermierilor ucraineni care remorcau, cu tractoarele lor, tancuri si vehicule rusesti de transport de personal. Unele dintre vehiculele blindate fusesera distruse sau aviariate de fortele armate ale Ucrainei, iar in alte cazuri, acestea pur si simplu ramasesera fara combustibil sau fusesera abandonate de rusii care au renuntat sa mai lupte.
Neinfricatii fermieri ucraineni, care au pus umarul la apararea patriei, au indepartat echipamentele militare complet operationale ale armatei invadatoare pentru a le oferi propriilor forte armate. Imaginile, atat de curajoase si pline de umor, au explodat pe site-urile de stiri din intreaga lume, devenind un meme si o imagine reprezentativa a razboiului.

Modelul este 2 in 1: un tractor puternic, actionat de arcuri, cu design si mecanica elegante marca Ugears si un tanc de carton care poate fi tractat cu un cablu de remorcare. Acest tractor frumos si puternic este succesorul modelului nostru de tractor original, de epoca si o piesa insotitoare sau "fratele mai mare" al mini-modelului "Brave UA Tractor", din seria Age of Bravery, care evidentiaza unul dintre episoadele cele mai remarcabile din cadrul actualului razboi.
Maneta din cabina tractorului serveste drept comutator de pornire/oprire. Cand maneta este coborata, forta arcului este transmisa rotilor cauciucate prin sistemul de viteze, care include un pendul pentru reglarea vitezei. Rotile din spate ale tractorului au un ambreiaj de rulare care permite viraje mai stranse. Trapa, usile si capota tractorului pot fi deschise, in timp ce unghiul de directie al rotilor poate fi schimbat prin rotire manuala. Caracteristicile de design gravate cu laser includ marcaje cool pe flancul anvelopelor si un trident pe steagul Tractorului, ca simbol al fortei, libertatii si spiritului de nestapanit al Ucrainei, asa cum se poate vedea pe stema tarii.

In privinta tancului de carton, acesta poate fi pliat si asamblat relativ usor, fara lipici. Un avantaj al materialului subtire (primul din colectia noastra) din care este realizat tancul este ca puteti face gauri sau il puteti deteriora in orice fel doriti. De asemenea, puteti colora tractorul si tancul in culorile dorite.
Cunoasteti pe cineva care trece printr-o provocare a vietii sau printr-o perioada mai dificila? De ce sa nu le trimiteti un kit sau un Puzzle 3D Tractor Wins gata asamblat de dumneavoastra, alaturi de un mesaj precum "Fii puternic/a! " sau "Totul va fi bine!".

Dimensiune tractor: 22 x 16.5 x 11.5 cm
Dimensiune tanc: 33.5 x 14 x 8.5 cm
Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 3.6 cm
Numar de componente: 272
Timp estimat de asamblare: 7 ore

https://www.youtube.com/watch?v=7p_PrlW7PEo
Trimite mesaj
Din Gura in Gura