Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Ceas de perete Pendulum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50484 lei Lei
Cod produs
4820195190548
Out Of stock
Descriere
Istoria ceasurilor este foarte lunga, iar de-a lungul timpului, in contextul dezvoltarii tehnologice, tipul de dispozitive care arata ora s-a schimbat. Ceasurile de perete cu pendul erau o piesa de decor deosebita in vremea lor, desi erau mult mai mari decat modelul nostru pe atunci.

Mecanismul pendulului ocupa mult spatiu, asa ca am decis sa facem acest puzzle 3D mai redus ca si marime, dar pastrand multe dintre detaliile fascinante, pentru a se potrivi mai bine in interioarele moderne.

Ceasurile cu pendul aveau un mecanism destul de greoi, dar de indata ce au devenit populare, au fost folosite si ca element de decor interior. Era prestigios sa ai un ceas cu pendul mare intr-o casa. Ca un omagiu, am dezvoltat modelul nostru de ceas cu pendul sub forma de puzzle, care poate fi agatat pe perete si va functiona ca unul normal.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, ceasurile s-au schimbat foarte mult.

Ceasul cu pendul va arata ora exacta si va functiona folosind un mecanism de roti dintate si un pendul. De asemenea, designul, stilat cu roti dintate in miscare, extinde interactiunea cu modelul din lemn. O caracteristica importanta: ceasul poate functiona pana la 12 ore dupa ce il inchideti. Dupa aceea, va trebui sa il porniti din nou.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura