Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle Vapor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
4820184120440
Out Of stock
Descriere
Amintirile copilariei vin dintr-un taram al viselor, rasarite din imaginatia fiecaruia. Ursuleti, masini, avioane, vapoare, flori, motociclete? acum ai ocazia sa le dai culoare impreuna cu cei mici, transformandu-le in momente care sa devina amintiri de neuitat.

Exprima-ti creativitatea si impreuna cu familia luati parte la activitati ce pot reprezenta o alternativa bine venita la obsesivele activitati recreationale digitalizate. Nu exista reguli, asa ca da frau liber imaginatiei tale si bucura-te de beneficiile unor activitati originale traite cu familia.

Cu ajutorul imaginatiei, Vaporul 3D primeste o culoare unica si originala de fiecare data.

Liniile de contur delicate pe partile din lemn arata principalele contururi ale marginii navei, puntea capitanului, cosul navei, elicea cu surub, o linie de apa pentru a usura vopsirea.

Se asambleaza usor si este distractiv de jucat.

Dezvolta abilitati de inginerie, gandire spatiala si abilitati motorii fine. Capteaza imaginatia copiilor pentru o lunga perioada de timp.

Vaporul se asambleaza cu usurinta: toate piesele componente sunt deja taiate si pot fi indepartate cu usurinta de pe placa.

Modelul se asambleaza ca un puzzle fara lipici si instrumente speciale, urmand un manual color ilustrat.

In timp ce copiii colecteaza cateva blocuri, adultii isi pot sugera ajutorul: piesele de imbinare sunt taiate exact pentru sloturi si pentru asamblare, trebuie doar sa introduceti stifturile componente, apasandu-le cu degetele.

Nu mai astepta, dezlantuie creativitatea!

Pentru copii de la 5 ani ... precum si pentru adulti de orice varsta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura