Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Ceas Sky Watcher

0 stars: 0.00 din 0 pareri

419 lei Lei
Cod produs
4820184121324
Out Of stock
Descriere
Punem pariu ca nu te-ai gandit niciodata ca poti sa-ti construiesti propriul ceas din lemn si sa-l faci sa tina ora exacta!
Iti prezentam Ceasul Sky Watcher, o combinatie fascinanta de observator ceresc imaginativ si ceas de masa functional!
Acum, provocarea este a ta, sa-l construiesti, sa-l aduci la viata si sa devii ceasornicarul in propriul tau univers steampunk.
Caracteristica remarcabila a acestui ceas de masa functional si frumos model din lemn este tourbillonul rotativ care se afla deasupra.
In ceasurile de masa si ceasurile de perete, un tourbillon serveste adesea un scop mai decorativ. Acest lucru este valabil pentru Ceasul Sky Watcher de la Ugears, unde sfera tourbillonului a fost modelata astfel incat sa semene cu un mare observator al telescopului care scaneaza sfera cereasca, precum cele de la Mauna Kea din Hawaii.
Mecanismul Sky Watcher are trei axe de rotatie: in jurul axei verticale a ceasului, axa orizontala a ceasului si relativ la axa centrala a sferei interioare. Ceasul cu vant functioneaza pe baza acumularii de energie potentiala intr-un arc plat si a eliberarii masurate a acestei energii. Cand modelul este complet bobinat, poate alimenta ceasul timp de aproximativ 2-3 ore, suficient pentru observarea indelungata a mecanismului hipnotizant sau pentru a oferi un sunet placut al ceasului de fundal si o diversiune vizuala pentru o perioada de munca sau odihna. Mai degraba decat un cadran de ceas prea obisnuit cu maini, am creat un interes suplimentar prin afisarea orei plasata pe role. Mulineta minutelor se roteste lin odata cu progresul tourbillonului, in timp ce mulineta ora marcheaza trecerea timpului cu un mecanism de percutie.
O aventura mecanica va asteapta atunci cand comandati ceasul Sky Watcher, o completare interesanta la catalogul Ugears de puzzle-uri 3D, truse de modele DIY, automate, roboti, cutii de puzzle din lemn si truse de modele STEM Lab.
Acest kit de model nu este cu siguranta pentru incepatori, dar se va dovedi o provocare incantatoare pentru modelerii mai experimentati. La asamblarea ceasului de masa Sky Watcher, trebuie luata in considerare complexitatea mecanismului. Amintiti-va, pentru a pastra ora exacta, ceasul dumneavoastra necesita lubrifiere si un asamblare ingrijita si ordonata. Datorita unui echilibru, modelul permite ajustari ale cronometrului, indiferent daca ceasul functioneaza rapid sau lent si, desigur, puteti seta ora curenta pe afisaj rotind rolele: mai intai minute, apoi ore.
Ceasul Sky Watcher va aduce un plus frumos si fascinant oricarei locuinte sau spatiu de birou. Mare ca conceptie si design, acest ceas de masa remarcabil are dimensiuni modeste, cu un design turn care nu va ocupa mult spatiu pe birou. Chiar si in starea sa statica, acest ceas puzzle 3D este un plus frumos pentru decorul tau si o piesa de conversatie sigura. Este, de asemenea, o idee grozava de cadou. Ofera acest kit de ceas puzzle 3D DIY ca un cadou de sarbatoare sau de ziua de nastere pasionatului tau preferat si prezinta-i o provocare minunata sau, daca acel hobbyist esti tu, construieste-l ca o piesa de afisare magnifica pentru propriul tau manta sau birou de acasa. De asemenea, puteti prezenta un ceas puzzle 3D Ugears finalizat ca un cadou special unei persoane dragi, oferindu-i o piesa de arta si inginerie unica, realizata manual, in care v-ati investit timpul si talentele.
Ceasul Sky Watcher va atrage observatorii cerului nocturn, observatorii stelelor, astronomii amatori, orologii, pasionatii de ceasuri si ceasuri, constructorii de modele cu experienta, deistii secolului al XVII-lea, Isaac Newton stans si oricine apreciaza designul superior sau provocarea DIY.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura