Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Biplan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Cod produs
4820184120488
Out Of stock
Descriere
Colorati dupa cum doriti: acrilic, acuarela, markere - puteti folosi orice aveti. Puteti colora modelul singur, cu prietenii sau intreaga familie. Liniile de contur delicate pe partile din lemn descriu contururile de baza ale fuselajului, aripilor, elicei biplanului, pentru a usura vopsirea.

Functional: suport organizator perfect pentru sase pixuri, creioane, perii, markere. Astfel, in acest scop sunt prevazute sase gauri in aripa superioara a modelului.

Cognitiv si in curs de dezvoltare: ca un adevarat biplan cu doua locuri in primul deceniu al secolului al XX-lea, modelul are doua aripi asezate una deasupra celeilalte si fixate pe rafturi de consola separate. Prototipurile acestui model au fost utilizate pe scara larga ca avioane de instruire civila si militara si in agricultura. Partea superioara a fuselajului contine cabina capitanului (sau cabina pasagerilor).

Biplanul echipat cu o elice frontala cu doua palete, sasiu frontal cu roata din spate cu amortizoare pentru decolare, aterizare si rulare. Chila verticala cu un mic stabilizator orizontal de aripa completeaza aripa principala a avionului. Exista elemente de mecanica in model: puteti rasuci elicele in spatele palelor, toate cele trei roti se misca.

Se asambleaza cu usurinta: toate piesele componente sunt deja taiate si pot fi indepartate cu usurinta de pe placa. Modelul se asambleaza ca un puzzle fara lipici si instrumente speciale, urmand un manual color ilustrat. In timp ce copiii colecteaza cateva blocuri, adultii isi pot sugera ajutorul: piesele de imbinare sunt taiate exact pentru sloturi si pentru asamblare, trebuie doar sa introduceti stifturile componente, apasandu-le cu degetele. Dar daca degetele sunt prea mici, este posibil sa aiba nevoie de ajutor.

Nu mai astepta, dezlantuie creativitatea!

Pentru copii de la 5 ani? precum si pentru adulti de orice varsta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura