Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Sac depozitare jucarii Lebada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

185 lei Lei
Cod produs
4897095300377
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta, ai nevoie de un sac depozitare jucarii Lebada! Acest sac de depozitare este perfect pentru organizarea jucariilor copilului tau. Este realizat din material 70% bumbac si 30% poliester, iar diametrul sau este de 140 cm. Designul unic imprimat pe o fata (in interiorul bumbacului ecru) ofera acestui produs un look modern.
Sacul depozitare jucarii Lebada iti ofera o multime de avantaje. Mai intai, se poate folosi si ca geanta transport scutece, ceea ce face mai usoara deplasarea atunci cand mergi in vacante sau cand il iei pe copil la plimbare. De asemenea, poate fi folosit ca saltea de joaca, oferindu-le copilului tau ore intregi de distractie intr-un mediu sigur si confortabil.
Sacul depozitare jucarii Lebada este un produs multifunctional si foarte practic. Nu numai ca organizeaza si pastreaza jucariile copilului tau in mod eficient, dar poate fi folosit si ca geanta transport scutece sau saltea de joaca. Acest produs este usor si rezistent, iar designul sau unic ii va cuceri pe cei mici! Alege-l astazi si bucura-te de toate avantajele sale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura