Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Sac depozitare jucarii Thunderstrike

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Cod produs
5425038799798
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un produs unic, care sa te ajute sa calatoresti prin dimensiuni minunate? Atunci, acest sac depozitare jucarii Thunderstrike de la Play&GO este produsul ideal pentru tine.
Acest sac mini depozitare jucarii iti ofera controlul si viteza prin cosmos, fiind confectionat din 70% bumbac si 30% poliester. Imprimat pe o fata cu interiorul bumbacului ecru, acest sac este o piesa unica si magnifica. Cu diametrul de 40 cm, acesta te poate ajuta sa explorezi.
Sacul de depozitare jucarii Play&GO Thunderstrike iti ofera beneficii demne de o fiinta magnifica. Il poti lua in drumetii si calatorii, acest produs este ideal pentru cei care vor sa se bucure de momentele frumoase in deplasare. Este usor si practic, avand toate caracteristicile necesare pentru a-ti face calatoria mai usoara si mai distractiva.
Cu acest sac depozitare jucarii Thunderstrike Play&GO vei simti ca esti o fiinta puternica cu puterea naturii alaturi de tine. Investeste intr-un produs unic, care se potriveste nevoilor tale si te va ajuta sa faci fata oricarei provocari. Bucura-te de calatorie ta cu acest produs special!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura