Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Sac depozitare jucarii Dino

0 stars: 0.00 din 0 pareri

185 lei Lei
Cod produs
4897095301404
Out Of stock
Descriere
Aceasta salteluta de joaca si sac de depozitare pentru jucarii Dino este o solutie practica si distractiva pentru a pastra jucariile organizate si usor accesibile.
Salteluta de joaca este conceputa pentru a fi transformata intr-un spatiu de joaca confortabil si captivant. Pur si simplu deschideti sacul si intindeti-l pe podea pentru a crea o saltea moale si colorata. Acesta ofera un spatiu ideal pentru construirea propriului Jurassic Park cu ajutorul caramizilor sau blocurilor de constructie. Imaginatia ta nu are limite!
Pe langa functia de saltea de joaca, sacul este, de asemenea, un excelent depozit pentru jucarii. Puteti depozita jucariile in interiorul sacului, iar atunci cand este timpul sa plecati sau sa eliberati spatiul, trageti simplu de snurul de inchidere si jucariile se vor ascunde inauntru. Astfel, puteti lua cu usurinta camera de joaca cu dvs. oriunde mergeti, fara a va face griji ca veti pierde vreuna dintre piesele preferate.
Acest produs este perfect pentru micii paleontologi in devenire si pentru toti cei pasionati de dinozauri. Le ofera posibilitatea sa isi ia jucariile si sa exploreze lumea intr-un mod interactiv si distractiv.
In concluzie, salteluta de joaca si sacul de depozitare pentru jucarii Dino par a fi un accesoriu util si amuzant pentru a pastra jucariile organizate si pentru a stimula creativitatea copiilor in timp ce se joaca cu dinozaurii lor preferati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura