Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Raptor Quad Bike

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19861 lei Lei
Cod produs
5905215720031
Out Of stock
Descriere
Imaginati-va libertatea si frumusetea Off-Road-ului: fie ca e vorba de un varf de munte, de vreun lac ascuns intre vai sau de un platou cu o panorama spectaculoasa, vei avea parte de experiente si privelisti fascinante. Peste tot in jurul tau vezi privelisti placute si o multitudine de viata de padure.
Puzzle 3D Raptor Quad Bike actualizat si imbunatatit, astfel incat sa va puteti aminti oricand de adrenalina, suspansul si intensitatea unei astfel de plimbari. Popularitatea vehiculului de tip Quad-Bike i-a inspirat pe cei de la Wood Trick sa creeze acest model.
Acest tip de vehicul este excelent pentru conducerea off-road pe trasee montane, dealuri si drumuri forestiere. De aceea s-a pus accentul pe rotile mari si suspensiile puternice. Fara ele, niciun quad-bike nu ar fi capabil sa faca fata unor astfel de conditii dificile. Caracteristica principala a acestui model este distanta pe care o poate parcurge.
Raptor Quad Bike are suspensie cu arc si poate parcurge pana la 10 metri la o singura invartire a manetei. Datorita rotilor mari, caroseriei usoare si puterii mari a motorului, quad-bike-ul are un nivel ridicat de abilitati de cross-country. Acest puzzle 3D din lemn proiectat special, astfel incat sa aiba un element interactiv.

https://www.youtube.com/watch?v=1wneO18zano
Trimite mesaj
Din Gura in Gura