Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Calendar Maya

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27189 lei Lei
Cod produs
4820195190555
Out Of stock
Descriere
Calendarul Maya a fost creat in vremurile precolumbiene de catre indigenii ce locuiau pe teritoriile cunoscute astazi drept tarile Mexic, Guatemala si alte cateva tari din America de Sud. Mayasii, ca populatie, sunt cunoscuti pentru cultura, arhitectura si stiinta neobisnuit de avansate pentru vremea respectiva. Am creat versiunea noastra a celebrului Calendar Maya pentru a onora cultura Mayasa.

Caracteristicile calendarului Maya

Calendarul mayas avea un sistem diferit fata de modul actual de numarare a timpului. De exemplu, civilizatia Maya numara timpul in 13 cicluri, egale cu 13 x 144.000 de zile. Principala problema pentru oamenii de stiinta care studiaza poporul mayas a fost corelarea corecta a datelor din calendarul mayas cu calendarul iulian.

Pana acum, exista discrepante in diferitele lucrari ale cercetatorilor. Dar, nu de aceea este cunoscut Calendarul Maya. Exista o legenda ce spune faptul ca acest Calendar Maya prezice sfarsitul lumii.

De ce sa alei Calendarul Maya de la WoodTrick

Acest puzzle 3D Calendarul Maya de la WoodTrick va fi un decor excelent pentru peretele tau si o modalitate buna de a tine evidenta datei si zilei curente a saptamanii. Inginerii l-au proiectat astfel incat modelul real din lemn sa fie un calendar nesfarsit. Are si elemente interactive. Odata asamblat, poti seta luna corecta deruland calendarul in directia corecta. Cu o celula speciala, poti selecta si data exacta pe un indicator special.

https://www.youtube.com/watch?v=yTkF8hxvbnE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura