Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Dansul Craciunului, 124 piese, cutie muzicala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16823 lei Lei
Cod produs
4820195190913
Out Of stock
Descriere
Descopera magia Craciunului in fiecare detaliu cu un puzzle 3D Dansul Craciunului, o capodopera de 124 piese care imbina traditia, muzica si mestesugul pentru a aduce in casa ta spiritul sarbatorilor de iarna.
Pe masura ce zilele se scurteaza si frigul incepe sa-si faca simtita prezenta, inimile noastre se incalzesc la gandul ca se apropie cea mai vesela perioada a anului - Craciunul. Acesta nu este doar un timp al darurilor si al bucuriei, ci si al pregatirilor care fac parte din magia sarbatorii. Iar pentru a crea o atmosfera cu adevarat festiva, fiecare detaliu conteaza, de la decoratiuni pana la muzica ce rasuna in colturile pline de caldura ale casei.
Puzzle-ul 3D Lemn ECO - "Dansul Craciunului" este mai mult decat un simplu joc de asamblat. Este o invitatie de a lua parte la o traditie veche, de a redescoperi placerea lucrului manual si de a te bucura de acordurile unei melodii care a rezistat testului timpului - "Jingle Bells". Melodia, compusa in 1857 de James Lord Pierpont, a capatat faima mondiala si a devenit un simbol inconfundabil al Craciunului, mai ales dupa interpretarea memorabila a lui Bing Crosby.
Puzzle-ul nostru este inspirat de aceasta melodie vesela si este proiectat pentru a recrea atmosfera unica a sarbatorilor de iarna. Este realizat din lemn ECO, subliniind angajamentul nostru pentru sustenabilitate si respectul fata de natura. Fiecare din cele 124 de piese se imbina armonios pentru a construi o scena de Craciun tridimensionala si interactiva.
Functionarea puzzle-ului este la fel de fascinanta ca aspectul sau. In partea de jos a constructiei asamblate, vei descoperi o mica parghie care, odata actionata, da viata mecanismului muzical. Pe masura ce toba din interiorul cutiei muzicale incepe sa se roteasca, vei fi incantat de melodia "Jingle Bells", care se va raspandi prin incapere, aducand bucurie si nostalgie. In plus, capacul modelului, impodobit cu figuri tematice precum un pom de Craciun si animale cu zane, se va roti, creand o scena animata care va captiva privirile tuturor.
Acest puzzle nu este doar un obiect decorativ, ci si un instrument educational valoros pentru copii, stimulandu-le imaginatia, rabdarea si abilitatile motorii fine. Pentru adulti, asamblarea sa poate fi o activitate relaxanta, o pauza binevenita de la agitatia cotidiana.
Puzzle-ul 3D Lemn ECO - "Dansul Craciunului" este un cadou perfect pentru cei dragi sau un mod splendid de a te rasfata pe tine si familia ta. Este mai mult decat un simplu puzzle; este o experienta care aduce armonie, muzica si spiritul Craciunului in inima casei tale.
Asadar, in asteptarea momentelor de neuitat pe care le vei petrece alaturi de cei dragi, lasa "Dansul Craciunului" sa te poarte pe aripile nostalgiei si sa iti umple casa cu ecoul bucuriei. Puzzle-ul 3D Lemn ECO este alegerea ideala pentru a te pregati de sarbatoarea ce bate la usa, un preambul plin de farmec al momentelor magice ce urmeaza sa vina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura