Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Carusel Parizian

0 stars: 0.00 din 0 pareri

375 lei Lei
Cod produs
5905215720017
Out Of stock
Descriere
Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale noastre din copilarie sunt cele ale mersului in parcul de distractii. Principala atractie era ocazia de a merge in carusel. Acest Puzzle 3D Carusel Parizian a fost creat, pentru ca tu sa-ti amintesti de momentele de bucurie din copilarie prin asamblarea acestuia cu familia.

O antrenare mecanica cu arc permite caruselului sa se roteasca singur.

Aceast puzzle din lemn are o lumina de fundal, care, in timp ce caruselul functioneaza, da o atmosfera festiva. In plus, acompaniamentul "La vie en rose melodic" poate transporta instantaneu pe oricine intr-o seara frantuzeasca confortabila in inima Parisului.

Un puzzle 3D din lemn personalizat de la WoodTrick numit Carusel Parizian va va duce pe strazile Frantei si va va pune intr-o dispozitie jucausa pentru tot restul zilei.

Urmand instructiunile din cutie, puteti sa-l asamblati, apoi sa-l asezati pe o masa sau pe un raft, astfel incat sa il puteti vedea zilnic. Este format din 440 de piese din lemn prefabricat.

Deoarece toate piesele modelului sunt realizate din placaj durabil, constructia sa este buna pentru mediu. Bateriile modelului alimenteaza iluminarea de fundal. Acestea sunt plasate intr-un compartiment unic care se afla sub piesa principala a setului de constructie.

Recomandam sa reciclati bateriile uzate si sa treceti la altele reutilizabile. Achizitionati acest model de carusel de la Wood Trick!

https://www.youtube.com/watch?v=8PkT-nTxyaw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura