Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Sports Car Rapid Mouse, lemn, 226 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189 lei Lei
Cod produs
4820184121744
Out Of stock
Descriere
Sports Car Rapid Mouse este un puzzle 3D din lemn care reprezinta o masina sport clasica din mijlocul secolului al XX-lea. Este al doilea model din seria Dual Motors de la Ugears, alaturi de Vehicul off-road pe senile. Acest model este la scara 1:24 si ofera o experienta interactiva prin functia duala a motorului.
Pentru a porni masina, exista doua moduri. Primul mod implica infasurarea motorului cu arc prin rotirea cheii de sub masina. Trebuie sa faci sase rotatii complete ale cheii pentru a infasura motorul inainte de a-l elibera. Al doilea mod este tractiunea inainte si inapoi a masinii pe o suprafata plana. Tragi masina Rapid Mouse inapoi, o eliberezi si vei observa cum accelereaza, asemenea unei masini-jucarie cu tragere inainte.
Puzzle 3D Sports Car Rapid Mouse dupa asamblare poate vira la stanga sau la dreapta prin ajustarea rotilor din fata si poate fi directionata in linie dreapta pentru distante mai lungi. Anvelopele din cauciuc asigura o buna tractiune si sunt usor de montat si inlocuit. Masina are detalii realiste, un interior detaliat in miniatura, o roata de rezerva functionala montata pe portbagaj si un acoperis manual.
Acest model de masina este un cadou minunat pentru iubitorii de masini sau pentru pasionatii de puzzle-uri 3D. Poti lasa masina in aspectul sau natural din lemn sau poti sa o vopsesti si sa o personalizezi in stilul preferat.
Iata cateva informatii despre dimensiunea modelului si timpul estimat pentru asamblare:
Dimensiunea modelului: 21 x 7.5 x 13,5 cm
Numarul de componente: 226
Timpul estimat pentru asamblare: 4 ore
Trimite mesaj
Din Gura in Gura