Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Drona Bayraktar TB2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

224 lei Lei
Cod produs
4820184121614
Out Of stock
Descriere
La fel ca toate celelalte modele de puzzle-uri 3D, kituri de modele DIY, cutii de puzzle din lemn si seturi de modele STEM Lab, acest Puzzle 3D Drona Bayraktar TB2 se asambleaza fara a avea nevoie de lipici sau unelte speciale. Doar desprindeti piesele din bucatelele de lemn si asamblati-le cu ajutorul instructiunilor ilustrate pas cu pas.
In urma invaziei Ucrainei de catre Rusia, un nou cuvant a intrat in vocabularul ucrainenilor si invadatorilor rusi: Bayraktar.
Pentru ucraineni, vehiculul aerian fara pilot Bayraktar, sau drona, inseamna protectie, razbunare si inspiratie. Pentru comandantii rusi si trupele ruse, termenul inseamna moarte si distrugere. Aproape invizibile, in comparatie cu sistemele conventionale de aparare aeriana si datorita capacitatilor de supraveghere bombelor cu alunecare si rachetelor ghidate cu laser, dronele Bayraktar au oprit inaintarea coloanelor blindate ruse, au eliminat posturi de comanda si au distrus trenuri de combustibil, elicoptere si statii radar.
Aceste drone au servit chiar si la distragerea atentiei sistemelor de aparare ale crucisatorului Moskva din flota Rusiei, inainte ca acesta sa se scufunde in Marea Neagra cu ajutorul rachetelor Neptun. Fabricat in Turcia, Bayraktar TB2 este o drona simpla, relativ ieftina (o sesime din costul unei drone Reaper construite in SUA), dar a avut un impact urias asupra conflictului si chiar asupra culturii Ucrainei.
Modelul are integrata o cheie cu clichet pentru pornirea motorului, care transmite rotatia si puterea rotilor si elicei care se invart. O maneta de pornire/oprire de pe partea laterala a dronei va permite sa controlati miscarea dronei. Pentru a functiona, rotiti cheia de aproximativ 6 ori, asezati modelul pe podea sau pe alta suprafata plana, rotiti maneta de pornire in sus si urmariti cum modelul dumneavoastra decoleaza, gata sa plece in urmatoarea misiune secreta.
Drona de lupta Bayraktar TB2 este parte din noua colectie Ugears, creata pentru a inspira oamenii in aceste vremuri dificile.
Dupa ce ati terminat, va puteti bucura de acest model Bayraktar TB2 alaturi de prieteni si familie, visand la noi misiuni de aparare a patriei impotriva unei armate invadatoare ostile. Survolati zona cu ajutorul camerei video montate in partea de jos, identificand armele si pozitiile inamicilor, apoi trageti cu rachetele dronei catre tintele alese. Recreati, alaturi de copiii, nepotii, nepoatele si cunoscutii dumneavoastra, povestea uimitoare a modului in care dronele Bayraktar folosite de armata ucraineana au ajutat la scufundarea crucisatorului de rachete ghidat al Rusiei, Moskva.
Acest model de drona din lemn poate fi un cadou reusit, pe placul pasionatilor de aviatie, impatimitilor militari sau a oricaror persoane care se bucura de construirea de modele mecanice cool si de puzzle-uri 3D, dar si pe placul celor care doresc sa fie solitari cu Ucraina.
Dimensiune model: 27.6 x 33.5 x 8.5 cm
Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 3.4 cm
Numar de componente: 125
Timp estimat de asamblare: 3 ore

https://www.youtube.com/watch?v=BCaAcOoupUg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura