Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Cutie pentru zaruri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

94 lei Lei
Cod produs
4820184120938
Out Of stock
Descriere
Ok, poate te intrebi? acum ce urmeaza?

Va prezentam cu mandrie cutia mecanica pentru zaruri (Dice keeper). Daca esti un colectionar de zaruri, un jucator pasionat sau doar iubesti jocurile de societate acest model este perfect.

Sau daca ai un prieten colectionar, e cadoul ideal.

Acest model va deveni accesoriul nelipsit la jocurile incrancenate cu prietenii si va intregi colectia ta de modele Ugears.

Este si o piesa de design interior extraordinara datorita detaliilor fantastice.

Modelul are forma unui cub compact cu opt compartimente pentru a se potrivi cu un set de zaruri standard. Fiecare zar este astfel amplasat intr-o zona individuala si mecanismul de fixare a peretilor impiedica caderea lor din aceasta minunata cutie.

Modelul este destul de simplu, dar nu mai putin interesant de asamblat. Designul iconic Ugears il face un accesoriu atractiv pentru jocuri, un element de decor unic sau un cadou extraordinar pentru prietenii tai.

Daca Dice Keeper ti-a starnit interesul vei dori cu siguranta si celelalte modele din aceasta noua serie.

Fiecare model Ugears este fabricat din lemn de inalta calitate si are tot ceea ce ai nevoie pentru asamblare. Piesele sunt deja taiate cu tehnologie laser de ultima generatie. Detaliile trebuie sa fie scoase din panouri si asamblate pentru a crea modelul complet. La fel ca toate celelalte produse Ugears, modelul Dice Keeper are instructiuni pas cu pas, usor de urmarit si nu necesita nici lipici, nici unelte speciale pentru asamblare.

Dimensiune model: 9.4 x 8.4 x 11.2 cm

Dimensiune pachet: 17 x 19 x 2.7 cm

Numar de componente: 62

Timp estimat pentru asamblare: 1 ora
Trimite mesaj
Din Gura in Gura