Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Cutie muzicala Grand Piano

0 stars: 0.00 din 0 pareri

220 lei Lei
Cod produs
4820195190593
Out Of stock
Descriere
Acest Puzzle 3D Cutie Muzicala Grand Piano va va incanta nu numai cu melodia sa frumoasa, ci si cu procesul fascinant de asamblare a modelului din lemn.
Ne-am gandit la fiecare detaliu, astfel incat acestea sa transmita pe deplin grandoarea si frumusetea acestui instrument muzical.
Cum functioneaza?
Caracteristica principala a pianului de concert de la Wood Trick este o toba muzicala care poate fi inceputa prin simpla rotire a unei parghii speciale pe partea din spate a fundului pianului nostru de concert. Intoarcerea manetei de cateva ori va pune mecanismul in miscare, iar celebra melodie - Sonata moonlight a lui Beethoven - va incepe sa cante din cutie.
Pianul de concert este un model 3D personalizat din lemn de la Wood Trick. Ne-am gandit la toate detaliile pentru a va asigura ca beneficiati la maximum de interactiunea cu constructorul nostru.
Printre altele, ne-am asigurat ca toate partile sunt placute la atingere si sigure pentru sanatatea dumneavoastra si pentru mediul inconjurator. Componentele cutiei muzicale Grand Piano sunt realizate din placaj din lemn slefuit, un material ecologic. Va dura aproximativ doua pana la trei ore pentru a asambla pianul de concert Wood Trick. Instructiunile detaliate va vor ajuta si va vor face constructia usoara chiar si pentru persoanele care nu au lucrat niciodata cu astfel de constructori.
Puteti oferi cutia noastra muzicala sub forma unui pian de concert ca un cadou pentru o persoana draga, un adolescent care apreciaza muzica sau orice fan al puzzle-urilor interesante.
Asambleaza acest puzzle 3D cutie muzicala Grand Piano si apoi asculta Sonata Moonlight cu prietenii si familia! Beethoven a scris Sonata Moonlight in jurul anilor 1800-1801 si pana in prezent este considerata una dintre cele mai importante piese din istoria muzicii clasice.

https://www.youtube.com/watch?v=KvSgOgAdaAg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura