Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Rama foto Bufnita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
9019721999723
Out Of stock
Descriere
Rama foto bufnita este ideala pentru toti piticii! Aceasta rama foto spectaculoasa, ce ilustreaza foarte frumos o bufnita si o floare este perfecta pentru copiii cu varste foarte mici.

Pe de o parte, daca ai, de exemplu, un copil cu varsta de 4-5 ani, aceasta rama foto poate sa completeze perfect decorul dormitorului celui mic. Este o rama foto ce se integreaza minunat in orice incapere destinata copiilor. Rama foto cu bufnita ofera o doza zdravana de optimism si voie buna. Se recomanda ca dormitoarele celor mici sa fie cat mai primitoare si calduroase, motiv pentru care acest produs se potriveste excelent in camerele piticilor.

Pe de alta parte, aceasta rama foto este ideala pentru a fi oferita cadou tuturor copiiilor ce isi serbeaza zilele de nastere.

Astfel, daca urmeaza sa participi la petrecerea aniversara a copilului vecinilor, de exemplu, poti sa te orientezi spre aceasta rama foto. Este necesar sa adaugi o poza cu micutul in spatiul special conceput pentru fotografii si sa impachetezi cat mai elegant cadoul.

Rama foto bufnita de la SofiART este de calitate superioara, deoarece este realizata din lemn, motiv pentru care nu se rupe sau deterioreaza cu usurinta.  Aceasta rama foto pictata manual poate fi utilizata timp indelungat, fara griji sau retineri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura