Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Rama foto Minnie Mouse

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
9019721506334
Out Of stock
Descriere
Ramele foto reusesc sa mentina vii amintirile. Cu ajutorul acestora, cele mai frumoase clipe pot fi revazute si rememorate intr-un mod foarte simplu si frumos. Astfel, in fiecare casa si camera trebuie sa se regaseasca cate o rama foto din lemn cu aspect inedit.
Pentru dormitorul matrimonial, hol, living si bucatarie sunt recomandate ramele foto cu aspect clasic, iar pentru camerele copiilor sunt ideale cele cu design cat mai jucaus.
Rama foto cu Minnie Mouse de la SofiART poate completa perfect decorul camerei unei fetite, oferind un plus de eleganta, rafinament si de optimism. Cu ajutorul acestei rame foto personalizate, copilul se poate simti mult mai atasat de dormitorul sau, deoarece reuseste sa personalizeze camera intr-un mod aparte.
In plus, aceasta rama foto realizata din lemn poate reprezenta cadoul potrivit pentru orice fata care isi serbeaza ziua de nastere. Astfel, daca trebuie sa participi la petrecerea aniversara a unei fetite de 8 ani, de exemplu, poti sa-i daruiesti acest produs exceptional.
Cu siguranta incantarea copilului si a parintilor vor fi nemarginite, mai ales daca alegi o fotografie exceptionala cu micuta sarbatorita.
Ceea ce este foarte interesant in cazul acestei rame foto este faptul ca aceasta poate fi personalizata cu data nasterii si numele copilului, motiv pentru care este un model ce trebuie luat in vedere de catre toti parintii si nu numai.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura