Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Rama foto Girafa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
9019721574364
Out Of stock
Descriere
Se apropie data la care prietena ta cea mai buna trebuie sa boteze un bebelus sanatos, frumos si voinic? Atunci, trebuie sa te gandesti din timp la cel mai bun cadou cu care sa te prezinti la petrecerea copilului.

Daca nu ai alte idei, SofiART te ajuta cu aceasta rama foto cu girafa, care poate fi oferita cadou atat la botezul unui baietel, cat si la botezul unei fetite.

Este o rama foto de calitate superioara, deoarece este realizata din lemn si este pictata manual. Astfel, rama foto cu girafa este conceputa cu foarte multa dibacie, tact, atentie si dragoste.

Prin urmare, nu poti da gres cu o astfel de rama foto completata cu cea mai frumoasa poza a bebelusului. Acesta reprezinta un cadou de impact, care nu poate fi trecut cu vederea si care este apreciat la cote maxime de fiecare parinte in parte.

Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa oferi la botez un cadou aparte, original si potrivit, este indicat sa te orientezi spre rama foto cu girafa, care este de-a dreptul spectaculoasa! Ceea ce trebuie retinut este faptul ca o astfel de rama foto se potriveste in orice stil de amenajare si aduce un plus de frumusete si de stralucire tuturor dormitoarelor pentru copii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura