Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Vechiul Turn cu Ceas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Cod produs
4820184121409
Out Of stock
Descriere
Mini-modelul Vechiul Turn cu Ceas de la Ugears aduce o atmosfera medievala fermecatoare in casa sau biroul tau. Acest frumos model de turn cu ceas din lemn DIY este un mecanism mecanic sub forma unui turn cu cadran de ceas, roti dintate in miscare, un pendul in miscare, personaje capricioase si o girueta deasupra.

Deruleaza roata de viteza mare pentru a pune in miscare acele ceasului, pendulului si girueta. Girueta este un trompetist care se tine de un banner care sufla in vant. Pentru un efect comic, un barbat este suspendat de acul minutelor care se invarte a ceasului, tinandu-se pentru a-si salva viata. Un alt barbat urca pe o scara sub ceas - poate un curatator sau reparator de ceasuri?

In spatele ceasului, o silueta cu aspect suspect intra pe o usa ascunsa - un hot care isi depoziteaza prada in turnul cu ceas, sau poate un cocosat, sa-si aduca pranzul inapoi?

Inventeaza-ti propria poveste in timp ce invarti rotile si vezi cum mecanismul prinde viata.
Turnurile cu ceas au ocupat un loc central in viata oraselor europene medievale si renascentiste. Inventate in secolul al XI-lea, turnurile cu ceas puteau suna alarma in caz de urgenta; chemati oamenii la inchinare, nunti sau inmormantari; a pune in public bogatia sau importanta unui oras; si, mai prozaic, sa stie orasenii cat este ceasul, intr-o epoca in care majoritatea oamenilor nu aveau un ceas sau nu aveau ceas acasa. Turnurile cu ceas prezentau adesea elemente decorative interesante si inginerie inovatoare in mecanismul de ceas.
Cele mai multe turnuri cu ceas medievale si renascentiste s-au pierdut din cauza timpului, a razboiului sau a modernizarii, dar exista inca cateva care supravietuiesc in orasele europene.
Acest puzzle 3D, Vechiul Turn cu Ceas se adauga la colectia noastra de mini-modele distractive si puzzle-uri 3D originale pentru birou si modele mecanice DIY, concepute cu o sensibilitate steampunk.
Se potriveste in palma mainii tale si este o constructie usoara, cu doar 44 de piese si un timp de constructie estimat de 1 ora, facandu-l potrivit pentru toate varstele si nivelurile de experienta. Nu este nevoie de adeziv sau unelte speciale pentru a asambla acest kit de model - doar prinzi piesele impreuna (dupa slefuirea usoara si lubrifierea angrenajelor in miscare cu ceara inclusa), urmand instructiunile detaliate, ilustrate. Tot ce ai nevoie pentru asamblare vine chiar in cutie.
O constructie simpla, dar rezultatele sunt uimitoare si te vor face sa iti doresti sa construiesti mai multe puzzle-uri si modele din lemn Ugears si mai provocatoare.
Modelul Ugears Vechiul Turn cu Ceas ii va atrage pe cei care iubesc istoria, arhitectura, ceasurile si cei carora le plac puzzle-urile 3D si proiectele de bricolaj usor provocatoare, dar pline de satisfactii.
Construieste-l impreuna cu copiii tai pentru o activitate de familie distractiva. Imbina Vechiul Turn cu Ceas cu Ceasul Steampunk si Ceasul cu alarma Vintage pentru a incepe colectia ta de ceasuri decorative Ugears. Vechiul Turn cu Ceas este un proiect DIY distractiv, simplu, o idee grozava de cadou pentru orice varsta si va aduce un plus atractiv pentru decorul casei sau al biroului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura