Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D The Centuries-old Battle for Freedom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76 lei Lei
Cod produs
4820184121546
Out Of stock
Descriere
Puzzle 3D The Centuries-old Battle for Freedom, din lemn, simbolizeaza lupta pentru independenta si libertate a Ucrainei. Acest mini-model face parte din noua colectie Ugears exclusiva Age of Bravery, dedicata natiunii ucrainene si, mai presus de toate, luptatorilor ucraineni de-a lungul timpului.
Intreaga lume cunoaste detalii despre razboiul declansat de Rusia impotriva Ucrainei in februarie 2022. Cu toate acestea, nu toata lumea stie ca acest moment nu a fost singurul in care ucrainenii au fost nevoiti sa se apere impotriva rusilor. Cei din urma au incercat, timp de secole, sa cucereasca si sa distruga poporul ucrainean. In secolele XVII si XVIII, cazacii curajosi s-au adunat pentru a apara Ucraina de furia Imperiului Rus. Cazacii erau soldati ucraineni si erau, la acea vreme, printre cei mai profesionisti luptatori din intreaga lume. Astfel, acest mini-model este dedicat acestui capitol din istoria Ucrainei.
Modelul ilustreaza doi cazaci ucraineni care bat o gaina cu doua capete, cu ajutorul unui buzdugan si a unei sabii. Cazacii simbolizeaza curajul si lupta pentru libertate, pe cand gaina cu doua capete simbolizeaza stema Rusiei din perioada in care era imperiu. Mecanismul este activat prin atingerea unui maner situat in mijloc. Pe masura ce miscati manerul la stanga si la dreapta, cazacii se invart, lovind, peste cap, gaina. Gaina se misca inainte si inapoi, fara posibilitatea de a scapa de soarta sa.
Setul contine si o surpriza: un Fidget Trident. Acest model miniatural de fidget marca Ugears reprezinta un suvenir original, care se preteaza a fi un breloc elegant. Tridentul ilustreaza stema Ucrainei, simbol al puterii, libertatii si al spiritului neimblanzit.
Dimensiune model: 22 x 13.5 x 4 cm
Dimensiune pachet: 24.8 x 9.2 x 1.4 cm
Numar componente: 41
Durata estimativa de asamblare: 30 minute
Trimite mesaj
Din Gura in Gura