Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Caruselul lui Mos Craciun

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16823 lei Lei
Cod produs
4820195190852
Out Of stock
Descriere
Toti copiii stiu ca noaptea Mosul vine si lasa cadouri sub brad pentru copiii ascultatori. Aceasta cutie muzicala Caruselul lui Mos Craciun poate fi un cadou ideal pentru cei care au fost cuminti!
Caruselul lui Mos Craciun de la Wood Triks este o cutie muzicala care poate canta melodia "Carol of the Bells" (Colindul Clopotelor) pentru tine. Compozitorul ucrainean Nikolai Leontovici a scris-o, iar tema in sine este cunoscuta in intreaga lume. Pentru a face puzzle-ul sa redea muzica, rotiti maneta din partea de jos a casetei de cateva ori. Modelele de pe capacul cutiei, renul si sania lui Mos Craciun, precum si bradul mare din centru, se vor invarti.
Toate piesele pentru Caruselul lui Mos Craciun sunt realizate din placaj slefuit, care este, de asemenea, sigur pentru sanatatea ta si este placut la atingere. Si puteti asambla modelul fara a utiliza lipici. Caruselul lui Mos Craciun este un cadou excelent pentru oricine iubeste Craciunul. Acesta va fi, de asemenea, apreciat de fanii de cutii de muzica, puzzle-uri interesante, si cei care doresc sa incerce ceva nou. Modelul nostru din lemn este o modalitate de a avea o mare de timp si de a intra intr-o stare de spirit buna!

https://www.youtube.com/watch?v=7VPmKUD5EaE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura