Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D ATV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Cod produs
4820195190395
Out Of stock
Descriere
ATV-ul este un tip de vehicul cu patru roti conceput pentru calatorii off-road. Acestea sunt adesea folosite pentru competitii sportive, pentru diferite trasee montane, forestiere sau in desert si ca distractie pentru turisti.

Acest Puzzle 3D ATV este o replica in miniatura a unui ATV adevarat.

In 1970, Honda a creat primul tip de ATV modern, incrucisand o motocicleta cu o masina. Acest eveniment a marcat inceputul acestui tip de vehicule. Popularitatea enorma de care s-a bucurat noul vehicul a atras atentia altor companii de masini, care de asemenea au inceput sa lucreze la crearea propriilor ATV-uri.

Ce este special la modelul ATV de la WoodTrick?

Inginerii au creat ATV-ul incercand sa surprinda esenta lui principala, si anume nevoia de a trece prin locuri prin care o masina obisnuita nu ar putea. Prin urmare, modelul ATV are o suspensie intarita si se inclina spre rotile exterioare pentru cele mai dificile parti ale traseului. De asemenea, ATV-ul de la WoodTrick are multe piese mobile special concepute pentru a rezista la sarcini grele. Spatele vehiculului are un carlig, astfel incat sa puteti sa trageti alte masini cu ea.

https://www.youtube.com/watch?v=vgoBrYViDXw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura