Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Roata Carusel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

275 lei Lei
Cod produs
4820195190470
Out Of stock
Descriere
In 1893, George Washington Gale Ferris Jr. a creat prima roata din lume, raspunsul american la Turnul Eiffel, construit la Paris. Roata era mai inalta decat orice zgarie-nori la acea vreme si era propulsata de doua motoare cu abur. 36 de cabine pe janta rotii au gazduit peste 2.000 de persoane. A fost o inventie unica pentru timpul sau.
Acest Puzzle 3D Roata Carusel este mult mai mica, dar va oferi la fel de multa bucurie si fascinatie!
Ce este atat de special la acest puzzle 3D Ferris Wheel?
Ferris Wheel este adesea principala atractie a oricarui parc de distractii. Partea de sus ofera o vedere fantastica asupra zonei inconjuratoare, iar plimbarea intr-una dintre cabinele sale este o modalitate excelenta de a obtine adrenalina si o experienta de neuitat. In plus, luminile de pe Ferris Wheel se aprind puternic seara si, combinate cu atmosfera generala de sarbatoare a parcului de distractii, ofera o impresie de neuitat, la fel ca modelul nostru.
Odata asamblat, puzzle-ul noastru 3D arata exact ca un adevarat Ferris Wheel, dar mai mic. Se poate roti, are cabinele pentru pasageri atasate de janta si are un mecanism de transmisie pe partea din spate. Rotind maneta, poti pune modelul in miscare si poti vedea cum functioneaza, amintindu-ti de momentele fericite ale excursiilor in parcul de distractii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura